17-09-2018 | 15:49 uur

Op zoek naar werk? Of heb je een loopbaanvraag 

Ga dan naar Senzer Talentcenter en maak kans op loopbaangesprek

Het is de ‘Week van de loopbaan’. Een goede aanleiding om eens stil te staan bij je huidige werksituatie. Bijvoorbeeld als je even geen baan hebt. Of als je ontevreden bent in je huidige job. Misschien ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je je verder ontwikkelen in je loopbaan?! Nu of misschien op wat langere termijn… Da’s mooi, want dan kan Senzer jou verder helpen.

Wat ons onderscheidt? Als officieel werkbedrijf gaan wij uit van de kwaliteiten en talenten van mensen. Toekomst bieden in werk, daar gaat het ons om. We kijken namelijk naar jóuw mogelijkheden en verbinden deze aan een baan, in ons regionale netwerk van honderden werkgevers in Helmond-De Peel. Leeftijd en ervaring vormen geen beperking voor ons, ook niet of je zelfstandig kunt werken of extra ondersteuning nodig hebt. Je hoeft alleen motivatie -en een beetje lef- te tonen!
 

Maak gebruik van je talent

Misschien ben jij dus wel het talent dat we zoeken… En kunnen wij jou verder helpen in je loopbaan. Geïnteresseerd? Schrijf je dan gratis in op het Talentcenter op senzer.nl, maak je eigen e-portfolio  aan met digitale CV. Deze kun je gebruiken om te reageren op de actuele vacatures in de regio die ook op het Talentcenter staan. Daarnaast vind je er goede zelftests, loopbaanopdrachten en handige tips. Dus alles wat je nodig hebt voor werk en loopbaan, makkelijk digitaal op één plek.

 

Maak kans op een professioneel loopbaanadvies

Tijdens deze ‘Week van de loopbaan’ maak je kans op een gratis professioneel loopbaanadvies. Maak je e-portfolio aan op het Talentcenter en je dingt mee voor deze mooie kans om je loopbaan een boost te geven. Op=Op.

 

Wat is het Senzer Talentcenter precies? En wat heb je eraan?

Het Senzer Talentcenter kun je zien als jouw eigen online werk- en loopbaancoach. Je kunt hier je ePortfolio aanmaken en al je werk- en loopbaaninformatie overzichtelijk bij elkaar houden. Je kunt dit ePortfolio ook gebruiken om te laten zien aan anderen waarmee je bezig bent. Een openbaar profiel waarmee werkgevers jou kunnen vinden en een eigen, unieke URL waarmee je jouw ePortfolio kunt delen met anderen. Daarnaast kan je zelftesten maken voor meer inzicht, loopbaanopdrachten doen voor het versterken van inzicht én vaardigheden. Ook is er een vacaturebank voor het vinden van een passende baan. Kortom: je kunt hier antwoord geven op je loopbaanvragen en stappen zetten richting je loopbaandoel. Als je op zoek bent naar werk, maar ook als je je verder wilt ontwikkelen!

Ik zoek informatie over