Dag van de Ondernemer
vrijdag 15 november 2019

 

Op de Dag van de Ondernemer zetten wij ondernemers graag in het zonnetje. Want dat hebben ze verdiend! Met hun ondernemerschap leveren zij namelijk een positieve bijdrage aan de arbeidsmarkt en werkgelegenheid in de regio Helmond-De Peel.

 

Senzer Award

Tijdens de ‘Dag van de Ondernemer’ wordt de felbegeerde Senzer Award uitgereikt. Deze Award prijst ondernemers die op vernieuwende wijze omgaan met de werkgelegenheid die zij bieden. De Award is onderverdeeld in twee categorieën; kleine ondernemingen (tot 50 medewerkers) en middelgrote tot grote ondernemingen (vanaf 50 medewerkers). In 2017 hebben de Hoijse Hoeve en Van Den Broek Logistics gewonnen.

kuppens_fotografie_8671.jpg

Lees hieronder in het nieuwsbericht van vorig jaar waarom Hoijse Hoeve en Van den Broek Logistics in 2017 de Senzer Award hebben gewonnen.

Nieuwsbericht 2017

Daarnaast hebben Hoijse Hoeve en Van den Broek Logistics ook nog in onze eigen Senzer inspiratiekrant gestaan. Lees hieronder het inspirerende artikel.

Artikel Senzer inspiratiekrant

 

2018

De afgelopen editie van 'De dag van de Ondernemer' van 2018 mochten HEMA Deurne & Mierlo, in de categorie ‘Kleine ondernemingen (tot 50 medewerkers)’ en Albert Heijn Mierlo, in de categorie ‘Middelgrote tot grote ondernemingen (vanaf 50 medewerkers)’ zich de trotse winnaars van de Senzer Award noemen. 

20181116_Senzer_Daniëlle_001_0489.jpg

20181116_Senzer_Daniëlle_003_2089.jpg

Lees hieronder in het nieuwsbericht van 2018 met waarom HEMA Deurne & Mierlo en Albert Heijn Mierlo in 2018 de Senzer Award hebben gewonnen.

Nieuwsbericht 2018

Daarnaast hebben HEMA Deurne & Mierlo en Albert Heijn Mierlo ook nog in onze eigen Senzer inspiratiekrant gestaan. Lees hieronder het inspirerende artikel.

Artikel Senzer Inspiratiekrant

 

Initiatiefnemer Senzer 

Werkbedrijf Senzer voert de Participatiewet uit voor zeven gemeentes in arbeidsmarktregio Helmond-De Peel. De missie van Senzer is om de regionale arbeidsmarkt nog meer tot bloei te laten komen door talent en arbeidsvragen van ondernemingen samen te brengen. Daarbij kijkt de organisatie op een creatieve manier naar alle (on)mogelijkheden, verbindt ze partijen en biedt ze verrassende oplossingen.

 

Meer weten?

Antoinette Hoek geeft u graag meer informatie via 0492 75 32 84 of a.hoek@senzer.nl.

 

 

Ik zoek informatie over