Dag van de Ondernemer
vrijdag 16 november 2018

 

Ik ben aanwezig!

 

Op de Dag van de Ondernemer zetten wij u graag in het zonnetje. Want dat heeft u verdiend! Met uw ondernemerschap levert u namelijk een positieve bijdrage aan de arbeidsmarkt en werkgelegenheid in de regio Helmond-De Peel.

 

Succesvol ondernemen

Wij bieden u een programma waarin ondernemers én ondernemen in de regio Helmond-De Peel in de schijnwerpers staan. Een middag waarin ontmoeten en inspireren centraal staan.

 

Senzer Award

Tijdens de ‘Dag van de Ondernemer’ wordt voor de tweede keer de Senzer Award uitgereikt. Deze Award prijst ondernemers die op vernieuwende wijze omgaan met de werkgelegenheid die zij bieden. De Award is onderverdeeld in twee categorieën; kleine ondernemingen (tot 50 medewerkers) en middelgrote tot grote ondernemingen (vanaf 50 medewerkers). Vorig jaar hebben de Hoijse Hoeve en Van Den Broek Logistics gewonnen.

 

Aanmelden voor nominatie

Ben jij of ken jij een ondernemer die op een innovatieve en/of andere werkwijze kijkt naar het bieden van werkgelegenheid in zijn eigen onderneming? Én vind jij dat deze onderneming de Senzer award dit jaar echt verdient? Meld die onderneming dan aan via

Senzer Award nominatieformulier

Ondernemingen kunnen aangemeld worden tot 27 september 2018. Een vakjury zal gaan bepalen welke zes ondernemingen worden genomineerd en begin oktober wordt bekend gemaakt wie genomineerd is. 

 

De Senzer award winnen

Tijdens de Dag van de Ondernemer op 16 november 2018, mogen de aanwezige regionale ondernemers een stem uitbrengen op het bedrijf dat in hun ogen de Senzer Award verdient. Na een telling zullen de twee winnaars bekend worden gemaakt. Met een inspirerende spreker en de aansluitende netwerkborrel wordt de Dag van de Ondernemer voor ú als ondernemer een mooi moment om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren.

 

Initiatiefnemer Senzer 

Werkbedrijf Senzer voert de Participatiewet uit voor zeven gemeentes in arbeidsmarktregio Helmond-De Peel. De missie van Senzer is om de regionale arbeidsmarkt nog meer tot bloei te laten komen door talent en arbeidsvragen van ondernemingen samen te brengen. Daarbij kijkt de organisatie op een creatieve manier naar alle (on)mogelijkheden, verbindt ze partijen en biedt ze verrassende oplossingen.

 

Programma

Dit volgt nog.

Wanneer en waar?

Datum: vrijdag 16 november 2018
Tijdstip: vanaf 15.00 uur (met aansluitend borrel)

 

Ik ben aanwezig

Deelname is gratis. Geef vóór 1 nov a.s. aan of u aanwezig bent via het online aanmeldformulier.

 

Meer weten?

Dennis van Gemert geeft u graag meer informatie via 0492 58 24 46 of d.vangemert@senzer.nl.

 

 

Ik zoek informatie over