Twijfels of zorgen over toekomst van uw bedrijf?

Als ondernemer weet u hoe u moet ondernemen. Initiatief nemen, kansen zien, bedreigingen aanpakken, risico's nemen. Het nieuwe aangaan. Dit zit in het dna van elke ondernemer. Maar corona veranderde het hele speelveld en ook de spelregels... De coronamaatregelen zijn dan wel voorbij, maar de effecten ervan worden nog steeds gevoeld. En daar komt dan ook de almaar stijgende inflatie bij. Daar valt met de beste ondernemerszin niet uit te komen. Veel ondernemers in verschillende branches hebben hier mee te maken. Met een omzetdaling, oplopende schulden, vertrokken klanten, stress en twijfels en zorgen over de voortzetting van het bedrijf, als gevolg. Wat brengt de toekomst? Moet ik stoppen met mijn levenswerk of kan ik op een andere manier toch door? Of ga ik weer voor een baas werken? Hoe regel ik mijn financiën en kom ik af van mijn schulden? Hoe verder?

Malen bovenstaande vragen ook continu door uw hoofd?

Dan helpt Senzer u graag, met antwoorden en concrete hulp. Misschien is Senzer niet de eerste partij waar u aan denkt, maar de gemeenten uit Helmond-De Peel - ondersteund door de ondernemersverenigingen – hebben alle ondersteuning en advies gebundeld bij het ondernemerspunt van Senzer. Makkelijk op één plek.

Senzer helpt uw onderneming uit zwaar weer

 

Waar bestaat de hulp precies uit?

U krijgt deskundige ondersteuning op het gebied van:

  • bedrijfssanering
  • herfinanciering
  • bedrijfscoaching
  • omscholing
  • begeleiding naar een baan in loondienst.

Onze experts begeleiden u bij het oplossen van uw problemen. Zodat u een financieel gezonde toekomst tegemoet kunt gaan. Uw vaste contactpersoon neemt tijdens de intake met u de financiële status van uw onderneming en uw privésituatie door. Als blijkt dat uw onderneming haar activiteiten - al dan niet met aanpassingen - kan voortzetten, bieden wij u bedrijfscoaching aan.

Is voorzetting helaas niet langer mogelijk? Dan begeleiden wij u bij het beëindigen van uw onderneming en sanering van uw schulden. Ook het begeleiden naar een baan in loondienst of het werken als zelfstandig ondernemer in een andere juridische vorm, hoort tot de mogelijkheden. Een stap naar een nieuwe toekomst.

 

Waarom Senzer?

Senzer weet de weg in de wir-war van regelingen en instanties. Daar heeft u geen omkijken naar. Senzer biedt u deze dienstverlening gratis en belangeloos aan. Het is slecht een mailtje of belletje van u vandaan. Ons team van deskundigen bestaat uit:

  • financieel specialisten
  • juristen
  • participatiecoaches.

Contact met Senzer is makkelijk, snel en vertrouwd

Senzer neemt uw zorgen uit handen.

 

Meld u hier aan

 

Of bel met 0492 58 24 44.