shutterstock_738054550_social.jpg

Mijn kind gaat naar de kinderopvang
Senzer helpt daarbij

 

Heb je kinderen in de leeftijd tussen 0 en 13 jaar en maak je al gebruik van kinderopvang? Of ga je voor het eerst gebruik maken van kinderopvang? Dan kun je van Senzer een tegemoetkoming krijgen in de kosten van je eigen bijdrage als jij een werk- en/of scholingstraject bij Senzer volgt.

 

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, helpen wij je graag bij het regelen van kinderopvang. In de volgende 4 stappen kun je kinderopvang en de vergoedingen vanuit de Belastingdienst en Senzer aanvragen.

 

Stappen:

  • Kies een kinderopvanglocatie
  • Sluit een contract af met de kinderopvangorganisatie
  • Vraag kinderopvangtoeslag aan bij de belastingdienst
  • Vraag een aanvullende vergoeding aan vanuit Senzer

 

In onderstaande folders vind je een plattegrond met mogelijke kinderopvanglocaties voor jouw regio. Daarnaast worden in de folder de vier stappen duidelijk uitgelegd, zoals het aanvragen van kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst, maar ook hoe je de tegemoetkoming vanuit Senzer kunt regelen. Lees de folder die bestemd is voor jouw regio goed door. Als je vragen hebt, kun je ze altijd stellen aan jouw participatiecoach.

 

Folder Asten

Folder Deurne

Folder Geldrop-Mierlo

Folder Gemert-Bakel

Folder Helmond

Folder Laarbeek

Folder Someren

 

Stappenplan aanvragen kinderopvangtoeslag

Ook hebben we een stappenplan gemaakt, die stap voor stap uitlegt hoe je kinderopvangtoeslag kunt aanvragen bij de belastingdienst. 

Stappenplan aanvragen kinderopvangtoeslag

 

 

Ik zoek informatie over