Nieuw: Mijn Senzer.

Jouw persoonlijke gegevens op 1 plek. Zelf bekijken. Zelf aanpassen.

Zelf je verlofkaart inzien? Je salarisstrook en je jaaropgave? Op je gemak, waar je ook bent en wanneer dan ook? Je eigen adresgegevens aanpassen en er dus zeker van zijn dat Senzer jouw juiste adres heeft? Dat kan! Senzer heeft nu iets nieuws voor je:

mijn.senzer.nl

Online, al jouw eigen overzichten, iedere week vers. Niet meer wachten op de papieren versie die je maar een keer in de drie maanden krijgt. Niet meer je werkleider vragen hoeveel dagen je nog hebt. Nu kun je het zelf zien!

 

 

Via Mijn Senzer kun je online

  • Verlofkaart inzien
  • Loonstroken en jaaropgave inzien 
  • Contactgegevens wijzigen en noodnummer opgeven

 

Deze overzichten ontvang je dan niet meer op papier. Je vindt ze in jouw persoonlijke online omgeving, afgeschermd met een wachtwoord.

 

Wat is daarvoor nodig?

Een mailadres en een internetverbinding. Dat is alles.

 

Hoe werkt het?

Vul het toestemmingsformulier in.
Stuur het formulier terug naar Senzer.
Je ontvangt een e-mail op het aangegeven e-mailadres. Daarin staat aangegeven hoe je kunt inloggen.

 

Toestemming en aanmelding

We hebben jouw toestemming nodig om jouw e-mailadres te mogen gebruiken. Dat hoort zo volgens de privacywetgeving. Als je geen toestemming geeft, kun je geen gebruik maken van het systeem.

 

Meld je aan!

Lijkt het jou handig? Vul dan toestemmingsformulier in en stuur het terug. Hulp nodig? Vraag het je werkleider of jobcoach. Daar kun je ook terecht als je vragen hebt over Mijn Senzer.

Extra voordelen

Met jouw e-mailadres en toestemming kunnen we jou ook rechtstreeks informatie sturen per e-mail. Over jouw cao enzo. En weet je wat makkelijk is? Ook de link naar Dariuz PRO-werk – je weet wel, belangrijk voor jouw ontwikkeling - ontvang je dan op dat mailadres. Rustig thuis invullen. Wel zo relaxt.

 

Je krijgt geen salarisstrook of ander overzicht meer thuisgestuurd. Dat is ook nog eens goed voor het milieu!

 

Bewindvoering?

Is voor jou bewindvoering van toepassing? Bel dan eerst even met de Personeelsadministratie 0492 58 25 23 voordat je je aanmeldt. Zij helpen je verder.

 

Wanneer gaat dit in?

Als we je aanmelding ontvangen voor de 14e van de maand dan krijg je de loonstrook in de maand erop niet meer op papier.

Voorbeeld: Senzer ontvangt jouw aanmelding op 13 november. Je krijgt dan nog een papieren loonstrook voor de maand november. Voor de maand december krijg je geen loonstrook meer op papier.

 

Meer weten?

Vraag het je werkleider of jobcoach. Daar kun je ook terecht als je vragen hebt over Mijn Senzer.

Instructie Mijn Senzer

Hoe werkt Mijn Senzer precies? Klik op onderstaande button en bekijk de video!

Instructie Mijn Senzer

Instructie Mijn Senzer PDF