28-08-2021 | 11:00
Body tekst

Vijf podcasts voor jou 
geselecteerd door Senzer

 

Stigma van psychische aandoening

Bijna de helft van de Nederlanders krijgt wel een keer te maken met een psychische aandoening. Wat vertel je daar wel en niet over op het werk? En wanneer breng je het ter sprake? Je hoort het in deze BNR Werkverkenners.

Podcast 1  - stigma van psychische aandoening

 

 

Altijd te vroeg, of altijd te laat? En wat dat over je zegt

Ben jij team altijd te vroeg of team te laat? Noem jij jezelf always late, but worth the wait, of vind je te laat komen onbeleefd? Het team waarin je zit zegt veel over wie je bent. Kelly en Anouck doen een diepe duik in het thema "op tijd komen", en ontdekken meer dan ze hadden kunnen vermoeden.

Podcast 2 - Altijd te vroeg, of altijd te laat?

 

 

Omdenken afl. 26 - Dingen afmaken

In deze aflevering gaat Berthold in gesprek met Peter. Hij stroomt over van de ideeën. De één nog beter dan de ander. Maar hij vindt het lastig om door te zetten en iets af te maken. Samen proberen ze achter te komen wat hem tegenhoudt.

Podcast 3 - Dingen afmaken

 

 

Creatief solliciteren met Niek Gooren

In deze podcast deel ik (Niek Gooren) enkele tips en tricks over hoe je met een mager cv toch kunt opvallen om uiteindelijk jouw droombaan te bemachtigen. Deze podcast is volledig belangeloos opgenomen.

Podcast 4 - Creatief solliciteren

 

 

Drie (!) nieuwe medewerkers dankzij online banenmarkt: het succesverhaal van Tzorg

Stan van Hoof - ook wel bekend als de zingende recruiter -is recruitment specialist bij Tzorg, een landelijke leverancier van huishoudelijke hulp en ondersteuning. Hij deed namens Tzorg mee aan de eerste drie edities van de Online Banenmarkt Noordoost-Brabant, een initiatief van het WSP. Of dat een succes was? Ja, zeker: Tzorg heeft dankzij de online banenmarkt 3 (!) nieuwe medewerkers aangenomen. In deze podcastaflevering gaan we dieper in op dit succesverhaal en vertelt Stan ons meer over de kijk op sociaal werkgeverschap binnen Tzorg.

Podcast 5 - Het succesverhaal van Tzorg

 

 

Afbeelding