17-01-2020 | 12:30 uur

Bedrijfsrestaurant en vergadercentrum Inclusief gaat veranderen

Bedrijfsrestaurant en vergadercentrum Inclusief (onderdeel van werkbedrijf Senzer) gaat zich concentreren op partyservice, vergaderfaciliteiten en broodjesservice. Om daarvoor alle ruimte te scheppen, is het à-la-carte-restaurant per 1 februari in de avond alleen nog op afspraak beschikbaar voor groepen vanaf 20 personen. Voor iedereen die iets te vieren of te bespreken heeft! Voor borrel, jubileumviering of diner met collega’s, vrienden of zakelijke relaties: Inclusief verzorgt een complete avond waar het aan niets ontbreekt. 

 

Wilt u in klein gezelschap genieten van al het smakelijks dat Inclusief te bieden heeft? Dat kan nog tot en met vrijdag 31 januari. 

Of u nu komt om te eten, te vergaderen of te ontmoeten; een enthousiast team staat voor u klaar. Dit team krijgt bij Inclusief de kans om van ervaren professionals de fijne kneepjes van het horeca-vak te leren met als uiteindelijk doel door te stromen naar de reguliere arbeidsmarkt. 

Restaurant Inclusief is een officieel leerbedrijf en aangesloten bij de Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). 

koffiekopje_MG_0282.jpg

Ik zoek informatie over