24-05-2019 | 15:03
Body tekst

Business Post

‘Ik doe fluitend mijn werk'

Laat ondernemers doen waar zij goed in zijn: ondernemen. En laat de menskracht en begeleiding aan Senzer over. Zo kun je organisaties ontzorgen en help je mensen aan werk. Op deze manier ontstaat een winwin-situatie. Bedrijven krijgen meer ruimte voor hun core business en medewerkers, in het bijzonder die met een afstand tot de arbeidsmarkt, draaien volop mee.

 

Diensten

Groepsdetachering heeft veel te bieden. “Wij leveren mensen voor handmatig doewerk, met begeleiding,” vertelt Jochen van de Mortel, manager Detachering & Participatie. Werkgevers in de regio kunnen wij in de volle breedte van dienst zijn. Bijvoorbeeld voor werkzaamheden binnen value added logistics (in-, om- en verpakken), schoonmaak en groenvoorziening. Of binnen de horeca/detailhandel, facilitaire ondersteuning, techniek en logistiek.”

Business Post 1_social.jpg

 

Match

Jochen van de Mortel: “Bij groepsdetachering gaan we voor de langdurige relatie. Iedere keer zoek je de perfecte match. Maatwerk is ons uitgangspunt evenals marktgericht werken. Er is constant werk aan de winkel. Scherp je aanbod aan. Laat mensen opleidingen volgen. Bereid ze voor op hun werkgebied. Zo help je opdrachtgevers én mensen aan een vliegende start. Momenteel detacheren we als Senzer zo’n 1.700 medewerkers.”

 

“Bij groepsdetachering gaan we voor de langdurige relatie. Iedere keer zoek je de perfecte match”

 

Business Post: business partner

Business Post past in het concept van groepsdetachering. Het bedrijf zocht bezorgers en van het een kwam het ander. De samenwerking is uniek. Jochen van de Mortel licht toe: “We doen over en weer zaken tot wederzijds voordeel. Zo leveren wij postbodes en de onderneming levert ons weer postdiensten. Bovendien leveren we ruimte bij ons aan het Montgomeryplein. Dan ben je meer dan detacheerder alleen.”

 

businesspost_social.jpg

 

Zakelijk in de regio

Business Post verzorgt zakelijke postdiensten. Opdrachtgevers in de regio Helmond zijn onder meer de Gemeente Helmond, het Elkerliek ziekenhuis en Senzer. De post wordt op route gesorteerd en belandt binnen 24 uur strak op de mat. Vijftien postbodes in een opvallend roodgeel tenue kleuren Helmond en omstreken. Een van hen is Nick Schwering.

 

Betrouwbaar

Nick Schwering is een echt buitenmens en een parel onder postbodes. In weer en wind werkt hij zijn route af en Mierlo-Hout kent hij op z’n duimpje. Wat je nodig hebt om dit vak te doen? “Je moet betrouwbaar zijn,” vertelt Nick. “Elke brief is belangrijk. En voor 25 kilometer fietsen draai ik mijn hand niet om. Ik doe fluitend mijn werk.”

 

Meer weten over groepsconcepten of andere manieren van personeelsinvulling? Kijk hier.

 

 

Afbeelding