05-10-2017 | 14:35 uur

Genomineerden Senzer Award 2017 bekend

De genomineerden voor de Senzer Award 2017 zijn bekend. Uit meer dan 15 inzendingen heeft een vakjury in totaal zes bedrijven voor twee categorieën geselecteerd. De award prijst ondernemers in de regio Helmond-De Peel die op vernieuwende wijze omgaan met werkgelegenheid en de arbeidsmarkt.

 

De genomineerden in de eerste categorie ‘Kleine bedrijven (tot 50 werknemers)’ zijn de Deurnese garenspinnerij Artofil, Natuurpoort Vennenhorst uit Someren en Van Stipdonk Landschapsinrichting in Geldrop.

Foto bekendmaking nominatie Artofil.jpg Foto bekendmaking nominatie Hoijse Hoeve.jpg Foto bekendmaking nominatie Van Stipdonk.jpg

 

 

In de categorie ‘Middelgrote tot grote bedrijven (vanaf 50 werknemers) zijn handelsonderneming EDCO in Deurne, leverancier van aluminium gevel- en bouwproducten Reynaers - Roval uit Helmond en het Helmondse transportbedrijf Van den Broek Logistics de kanshebbers voor de genoemde award.

Foto bekendmaking nominatie Edco.jpg Foto bekendmaking nominatie Reynaers-Roval.jpg Foto bekendmaking nominatie Van den Broek Logistics.jpg

 

 

Bekendmaking winnaars tijdens Dag van de Ondernemer

Tijdens de Dag van de Ondernemer op 17 november aanstaande zet Senzer deze innovatieve ondernemers in de schijnwerpers. De overige aanwezige regionale ondernemers brengen die middag hun stem uit op het bedrijf dat in hun ogen de Senzer Award verdient.  

 

Initiatiefnemer Senzer

Werkbedrijf Senzer voert de Participatiewet uit voor zeven gemeentes in de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel. Senzers missie is om de regionale arbeidsmarkt nog meer tot bloei te laten komen door talent en arbeidsvragen van ondernemingen samen te brengen. Daarbij kijkt de organisatie op een creatieve manier naar alle (on)mogelijkheden, verbindt ze partijen en biedt ze verrassende oplossingen.

 

Meer informatie over de Dag van de Ondernemer is te vinden op www.senzer.nl/dvdo.

Ik zoek informatie over