20-11-2023 | 10:57
Body tekst

De plek voor werkgevers en werkzoekenden om elkaar fysiek én digitaal te ontmoeten
 

Leer & Werk Markt regio Helmond- De Peel, dé plek om inspiratie op te doen

 

Op maandag 4 december 2023 vindt alweer de laatste Leer & Werk Markt van 2023 plaats. Ook in onze regio zien we grote personeelstekorten in verschillende sectoren. De kwalificaties van werkzoekenden sluiten niet altijd meer aan op de wensen van de werkgevers. De oplossing ligt in het aantrekken van werkzoekenden met de juiste motivatie. Kennis kan vaak bijgeleerd worden. Vandaar dat Senzer, UWV, ROC ter AA en het Leerwerkloket Helmond-de Peel hun handen ineen hebben geslagen en de Leer & Werk Markt organiseren op 4 december 2023.

 

Werkgevers zijn altijd op zoek naar gemotiveerd personeel. Vaak zijn ze bereid tijd te steken in een nieuwe medewerker door bijvoorbeeld het aanbieden van een opleiding, een certificaat, een praktijkverklaring, of door het bieden van extra begeleiding. Werkgevers kunnen hun bedrijf plus vacatures presenteren op deze dag én op de site van de Leer & Werk Markt. Werkzoekenden kunnen zo inspiratie opdoen over werk, opleidingen, leerbanen én een kijkje in de keuken nemen bij bedrijven. 

Het is voor werkzoekenden mogelijk om op een eenvoudige en informele manier het gesprek aan te gaan met werkgevers uit te regio. Daarnaast kunnen werkzoekenden kledingadvies inwinnen voor tijdens sollicitaties en bestaat er de mogelijk om je CV op te frissen!

 

Deelnemen Leer & Werk Markt

Geïnteresseerde werkzoekenden kunnen op maandag 4 december 2023 tussen 13.00 en 15.00 uur de Leer & Werk Markt bezoeken bij Churchilllaan 109 (de gezamenlijke ontvangstruimte van Senzer en UWV) of via https://leer-en-werkmarkt.nl/. Je hoeft je niet aan te melden; loop gewoon eens binnen of ga eenvoudig naar de site en je zit meteen in de Leer & Werk Markt omgeving. Werkgevers en uitzendbureaus die geïnteresseerd zijn in deelname voor een volgende Leer & Werk Markt, kunnen contact opnemen met: Michael Kraaipoel UWV 06 – 11 34 73 78, Linda Koolhaas Senzer 06 – 43 98 26 08, of mailen naar info@leer-en-werkmarkt.nl

 

Ga naar leer-en-werkmarkt.nl

 

In het kort

  • Wat? Leer & Werk Markt voor de gehele regio Helmond-De Peel (Asten, Deurne, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren)
  • Wanneer? Maandag 4 december 2023
  • Hoe laat? 13.00 tot 15.00 uur
  • Waar? Churchilllaan 109 in Helmond of ga naar https://leer-en-werkmarkt.nl/

 

Afbeelding
Jij komt toch ook naar de Leer & Werk Markt?