27-09-2019 | 10:27
Body tekst

Groepsdetachering Modexpress
loopt als een trein

Senzer is afgelopen maand gestart met een nieuw groepsconcept bij  Modexpress. In deze periode zijn er 12 medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam geweest op verschillende locaties van Modexpress in Deurne en Helmond. De medewerkers zijn doorgestroomd vanuit de groepsdetachering Dorel en hebben onder leiding van assistent werkleider Hans Verhaegh en werkleider Paul van den Heuvel een voortvarende opstart gehad.

Logo-Modexpress.png

 

 

Werkzaamheden  

Bij Modexpress voerden de medewerkers twee soorten werkzaamheden uit, namelijk:

  • Logistieke ondersteuning (dozen vouwen ter voorbereiding, in- en uitpakwerkzaamheden, ondersteunen bij orderpicken, opruimen logistieke ruimtes en VAL-activiteiten zoals het stickeren van producten)
  • Facilitaire ondersteuning (opruimen van de kantine en overige gezamenlijke ruimtes, bijhouden van het buitenterrein en overige werkzaamheden die anders blijven liggen).

 

Uitbreiding

Vrijdag 13 september is het verloop van deze eerste maand geëvalueerd. De uitkomst van de evaluatie was zeer positief! Zowel de facilitair manager, logistiek manager als HR manager van Modexpress waren zeer te spreken over de inzet van de medewerkers en ze gaven dan ook groen licht voor een verdere samenwerking. Niet alleen de groepsdetachering wordt uitgebreid, maar er is ook ruimte voor reguliere plaatsingen. Dat biedt mooie kansen voor de toekomst!

Senzer_goedbezig_rechthoek.jpg

 

Ga naar de site van Modexpress

Afbeelding