06-10-2022 | 14:50
Body tekst

Pieter ziet talent

“ModExpress in Helmond is actief in lifestyle en fashion. Hier is alles mode wat de klok slaat. Al die mode moet verpakt en verstuurd worden naar klanten. Het gaat om tienduizenden zendingen per dag. Dan heb je een sluitende logistiek nodig.”

 

Hectiek

“Op de werkvloer is het vaak hollen of stilstaan. Grote drukte en minder drukke tijden wisselen elkaar af. Daar moet je tegen kunnen. Het vraagt nogal wat van je mensen. Bij Senzer hebben ze Merhawi goed ingeschat.”

 

Flexibel

“Merhawi kan goed omgaan met wisselende drukte en roerige dynamiek. Op hem kunnen we bouwen. Hij is leergierig, maakt zich dingen eigen en ontplooit zich. Deze statushouder uit Eritrea ligt goed bij de collega’s. Nederlands vindt hij moeilijk. Maar als je langzaam praat, begrijpt hij alles. En dat contract? Dat heeft -ie dik verdiend!”

 

 

 

 Merhawi grijpt kansen 

“Ik ben begonnen bij Dorel aan de productielijn. Na tweeëneenhalf jaar heb ik de overstap gemaakt naar ModExpress. In het begin deed ik van alles. Denk aan opruimen en dozen vouwen. Dat werk is langzaam maar zeker uitgebreid. Het is ook leuker en uitdagender geworden.”

 

Rijbewijs

“Nu zit ik vaak op de electronic pallet truck, de reachtruck en de vorkheftruck. Vrachtwagens lossen en laden is mijn werk. Voor de vorkheftruck heb ik mijn rijbewijs gehaald. Met dank aan Senzer.”

 

Team Sjef

“Werken vind ik prettig. Dan heb ik het helemaal naar mijn zin. Met mijn collega’s is het fijn. Mijn teamleider Sjef van Hout is helemaal top. Bij hem kan ik altijd aankloppen. Dat doe ik regelmatig. Heeft te maken met de taal. Gelukkig spreken ze hier ook Nederlands met handen en voeten!”
 

 

 

Afbeelding