02-02-2022 | 13:55
Body tekst

René ziet talent

Auto Urkhoven is een allround garagebedrijf waar service en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Klanten kunnen bij ons terecht voor alles aan hun auto: schade, banden, beurten. Maar ook voor een nieuw lampje of nieuwe ruitenwisserbladen. Voor kleine klussen voelen we ons niet te groot.”

 

Ontwikkeling

We hadden geen vacature. En eigenlijk hadden we ook geen plek. Maar Nigel was gek van auto’s en ik wilde hem helpen. Hij weet waar hij mee bezig is. Hij doet het goed en we vullen elkaar aan. Nigel groeit. Hij durft steeds meer. Hij staat nu klanten te woord en heeft geen moeite meer met de telefoon.”

 

Schakelen

Onlangs is hij ingesprongen bij een collega-garagist. Alle monteurs waren ziek. Of ik helpen kon. Nigel toonde een en al inzet. Hij levert kwaliteit. Met zo’n jongen kun je schakelen.”

 

 

 

 Nigel grijpt kansen 

Nigel moest even warmdraaien. Maar nu draait deze Opel-fan op volle toeren. Bij Auto Urkhoven werkt hij aan alles dat vier wielen heeft. Sleutelen, repareren en banden verwisselen zijn z’n lust en zijn leven. Storingen verhelpen vindt hij een uitdaging. “Ja, ik heb een passie voor auto’s.”

 

Groei

Ik heb de praktijkschool autotechniek gedaan. Via een stage en het van-school-naar-werk-traject ben ik hier terechtgekomen. Een fijn klein team waar ik de ruimte krijg. Als ik iets niet weet, kan ik altijd aankloppen bij René. Ik ben goed bezig. Onlangs is mijn contract verlengd.”

 

Rijbewijs

Ik had vroeger moeite om op tijd te komen. Maar dat was vroeger. Tegenwoordig ben ik vroeg uit de veren dankzij twee wekkers. Ik hou dan meer tijd over voor mijn hobby, mijn Opel Astra G die ik zelf heb opgeknapt. Nu nog mijn rijbewijs.”

 

 

 

Afbeelding