29-08-2019 | 12:25 uur

Werken via Senzer: in de regio én daarbuiten!

Kun je wel wat ondersteuning gebruiken op weg naar werk? Dan ben je bij Senzer aan het juiste adres. Er is veel mogelijk! Denk aan maatwerk in werksoort en in begeleiding, een individuele werkplek of samenwerken in een groep. En in werkomgeving. Je kunt je werkplek natuurlijk vinden in een van de gemeenten in de regio Helmond-De Peel maar ook daarbuiten. In Eindhoven, aan de Achtseweg Noord, wordt een schitterend product gemaakt: televisies van het Chinese merk HKC. En Senzer werkt daaraan mee. De groep van werkleider Rik Geurtjens, zet de televisies in elkaar. “Een kwaliteitsproduct,” zoals hij zelf zegt. “Made in Eindhoven.”

 

Technische knobbel niet nodig

“Het gaat om fikse aantallen,” vertelt Rik. “Zo’n 150.000 tot 180.000 televisies per jaar. En dat aantal kan nog verder oplopen. Allemaal voor de Europese markt. Bij HKC werken we samen met Ergon. Er zijn volop mogelijkheden. Je hoeft geen technische knobbel te hebben om hier te werken hoor. Met een beetje handigheid kun je hier goed uit de voeten!” 

kuppens_fotografie_0148_web.jpg

 

Werkleider Rik Geurtjens

 

Oog voor talent

“Bij HKC kan iedereen z’n kwaliteiten inzetten. De assemblagelijn is opgedeeld in acht plekken. Dat zorgt voor eenvoud, overzicht en structuur. Iedereen weet wat-ie moet doen. Onze mensen wisselen regelmatig van plaats. Dat is goed voor de variatie. Voor het montagewerk heb je een fijne motoriek nodig, bij het in- en uitpakken niet. Aan het einde van de lijn wordt ieder product getest. Vanuit Senzer werken hier ongeveer twintig mensen in een groepsdetachering, met allerlei achtergronden. HKC heeft ook oog voor individueel talent: pas nog kreeg een medewerkster een contract aangeboden bij HKC. Als supervisor op de backoffice gaat ze nu verder haar werktoekomst in!”

 

Word jij begeleid door Senzer of ben je in dienst van Senzer en lijkt het je wel wat, werken bij HKC? Bel met teamleider Ineke Daniels via 0492 58 24 44 of mail haar via  i.daniels@senzer.nl

kuppens_fotografie_0267_web.jpg

HKC

Ik zoek informatie over