11-10-2016 | 09:34
Body tekst

Workdate Geldrop-Mierlo op 18 oktober

 

Kom jij ook naar de Workdate Geldrop-Mierlo op dinsdag 18 oktober van 13.00 tot 16.00 uur bij de Rabobank Dommelstreek Geldrop? Dit is namelijk het evenement waar werkzoekenden en werkgevers uit Geldrop en Mierlo elkaar treffen. De Workdate vindt plaats in het schitterende pand van de Rabobank aan de Laan der Vier Heemskinderen 7 in Geldrop en wordt georganiseerd door ons in samenwerking met UWV.

 

Werkzoekenden

Ben je op zoek naar een leuke baan of stageplaats of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan mag je de Workdate niet missen! Van 13.15 tot 15.30 uur kun je je presenteren aan bedrijven uit Geldrop en Mierlo tijdens een meet & greet met werkgevers. Wie weet loop je dezelfde dag nog naar buiten met een nieuwe baan. Dus zorg dat je er bij bent! Graag vóór 14 oktober aanmelden bij l.koolhaas@senzer.nl.

 

Werkgevers

Is uw organisatie op zoek naar gemotiveerde arbeidskrachten? Kom dan tijdens de Workdate in contact met enthousiaste werkzoekenden!
De Workdate biedt u de uitgelezen kans om uw organisatie en beschikbare vacatures onder de aandacht te brengen. Ook is het de gelegenheid om op informele wijze in contact te komen met werkzoekenden en wellicht kennis te maken met uw toekomstige werknemer(s)! Graag vóór 14 oktober aanmelden bij l.koolhaas@senzer.nl.

 

Afbeelding
Workdate Geldrop-Mierlo