toekomst

geven

voor werknemer en werkgever

Toekomst geven

kansen

grijpen

en onze arbeidsmarkt versterken

Kansen grijpen

Talent

zien

en op de juiste plek inzetten

Talent zien

Lef

tonen

om mee te doen

Lef tonen

Ónze arbeidsregio nog meer tot bloei laten komen

Als werkbedrijf voor de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel voeren we de Participatiewet uit voor zeven gemeenten. We bedienen daarmee een regio met 250.000 inwoners. Via ons werken ruim 2.000 mensen bij honderden bedrijven. Ook verzorgen we inkomensondersteuning voor 4.500 bijstandscliënten en zorgen we voor honderden mensen voor zinvolle maatschappelijke participatie.

Senzer is opgebloeid uit de samensmelting van drie organisaties: Werkplein Regio Helmond (een samenwerkingsverband van regionale sociale diensten van de gemeenten), Werkgeversplein Regio Helmond (initiatief van en voor werkgevers) en de Atlant Groep (arbeidsintegratie en sociale werkvoorziening). 

Verbinding tussen werkgever en werkzoekende

We zijn de verbinder tussen werkgever en werkzoekende, redenerend vanuit de P&O-vraag van de werkgever die we verbinden aan de (arbeids)kracht en het talent van de werkzoekende.

 

We durven daarbij verder te kijken om de vraag achter de vraag te weten te komen en we gaan voor inventieve, duurzame en maatschappelijk verantwoorde oplossingen. We willen een centrale speler zijn met als doel om de arbeidsmarkt in onze regio verder te versterken en zo uitvoering te geven aan de Participatiewet.

Samen Sterk

Senzer voor jou

Senzer is er voor jou. Senzer is er voor alle inwoners van de zeven gemeenten in de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel. Wil je meer weten over Senzer, klik dan op onderstaande button en bekijk de introductievideo. Ben je benieuwd naar de verhalen van inwoners, bekijk dan hun video's!

 

Ga naar Senzer voor jou

 

Senzer voor jou