Werken bij Senzer

 

Werken bij Senzer betekent werken bij een organisatie die een zintuig heeft voor het talent van werknemers en de behoeften van werkgevers. In een uitdagend sociaal-maatschappelijk werkveld maak je de verbinding tussen werkzoekenden en werkgevers in de regio Helmond-De Peel.

Beschik jij over de Senzer-zintuigen, wil jij kansen grijpen en durf jij lef te tonen? Bekijk dan hieronder de openstaande vacatures binnen onze organisatie en solliciteer! Of stuur een open sollicitatie naar vacature@senzer.nl

Je mag natuurlijk ook vrijblijvend een keer op gesprek komen bij Senzer. De koffie staat klaar! Ook is er een rondleiding mogelijk, voordat je de belangrijke stap maakt om te solliciteren. 

Solliciteren bij Senzer

Wil je solliciteren op een van de vacatures bij Senzer, maar weet je niet precies hoe dit in zijn werk gaat? Geen nood, wij hebben in 6 stappen het sollicitatieproces in kaart gebracht. Klik op onderstaande button, waar dit haarfijn wordt uitgelegd.

 

Solliciteren bij Senzer

Senzer, het werkbedrijf met een mooie 
balans tussen sociaal en zakelijk

Pas jij bij Senzer en passen wij bij jou?

Senzer vindt dat iedereen de kans moet krijgen om mee te doen op de arbeidsmarkt. Jong, oud, met of zonder werkervaring of arbeidsbeperking. We stimuleren mensen om te komen tot werk of - als dat nog niet kan - tot maatschappelijke deelname. Eenvoudig gezegd: we maken meedoen mogelijk.

Als werkbedrijf voor de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel voeren we de Participatiewet uit voor zeven gemeenten (Asten, Deurne, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren). Via ons werken ruim 2.000 mensen bij honderden bedrijven. Ook verzorgen we inkomensondersteuning voor 4.500 bijstandscliënten en zorgen we voor honderden mensen voor zinvolle maatschappelijke participatie.

We zijn de verbinder tussen werkgever en werkzoekende. Grote en kleine ondernemingen zijn op zoek naar personeel of hebben arbeidsgerelateerde vragen. Aan de andere kant zijn er mensen die moeite hebben met het vinden van een geschikte baan. Senzer brengt deze partijen bij elkaar door in een uitgebreid netwerk van werkgevers, maatschappelijke organisaties en gemeenten intensief samen te werken. Zo wordt de vraag naar en het aanbod van arbeidskrachten beter op elkaar afgestemd.

Senzer is een belangrijke centrale speler en één van de grootste werkgevers in de regio Helmond-De Peel, die deel uitmaakt van Brainport: de economische motor van Nederland.

Senzer werkt aan een sterker Senzer, klaar voor de toekomst. Dit doen we samen. De manier waarop we het werk uitvoeren en met elkaar samenwerken is hierbij belangrijk. De identiteit van Senzer is gebaseerd op enkele gedragskenmerken, namelijk:

We zijn open
en duidelijk

We zijn
veerkrachtig

We werken
met plezier

We tonen
lef

Herken jij jezelf hierin? Dan heb je al een 50% match! We maken graag kennis met je. Bekijk hieronder onze corporate video om een goed beeld te krijgen van wie Senzer is en doet!

 

Wat zijn de voordelen als je werkt bij Senzer?

  • Op tijd opladen en bijtanken is belangrijk. Onze cao biedt extra vakantiedagen en vitaliteitsverlof! 
  • Meer flexibiliteit nodig? Senzer heeft veel mogelijkheden om naast je standaard vakantiedagen extra verlofuren op te bouwen of te kopen. Genoeg ruimte voor vrije dagen en ontspanning dus! 
  • Hybride werken: een mooie mix van werken op een van onze locaties of vanuit huis. We bieden (thuis)werkfaciliteiten aan om je werkplek veilig en gezond in te richten en een thuiswerkvergoeding en/of reiskostenvergoeding.
  • Voor verse vaders en partners: 100% doorbetaling van je salaris tijdens de 5 weken aanvullend geboorteverlof, in plaats van de standaard 70%. 
  • Tussen de middag lekker ontspannen lunchen met je collega's in ons bedrijfsrestaurant met overheerlijke vers bereide salades en broodjes.  
  • Handig als je op onze hoofdlocatie werkt: we zitten vlak bij het station in Helmond. We hebben een ruime en afgesloten fietsenstalling, er zijn oplaadpalen beschikbaar en je parkeert gratis in de buurt. 
  • Ruimte voor ontwikkeling dankzij een groot aanbod aan cursussen en trainingen via het Senzer Leerportaal. Bovendien krijg je een loopbaanbudget van maandelijks 1,5% voor opleiding, coaching en loopbaanontwikkeling. 
  • Onze organisatie biedt volop doorgroeimogelijkheden, zowel verticaal als horizontaal. 
  • Korting op je sportabonnement, fiets, laptop of smartphone. 
  • We bieden een collectiviteitskorting aan voor diverse zorgverzekeraars.

Kijk dus snel bij de openstaande vacatures of er een leuke functie tussen zit voor jou.

Collega Judith
Strategisch inkoper bij Senzer

“Onze core business bij Senzer is mensen. Dat snappen we binnen Senzer maar al te goed. Net als voor onze medewerkers vind ik ook voor mezelf een goede werk-privébalans en de mogelijkheid tot hybride werken belangrijk. Zo vind ik het fijn om na werktijd uitgebreid te koken. De werkdruk moet bovendien behapbaar zijn. Daar zorgen we samen voor.”

Collega Hans
werkleider bij Senzer

“Als je bij Senzer werkt, beteken je iets voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Net als veel collega’s haal ik daar plezier uit. Soms heb je direct en soms indirect met de doelgroep te maken. Je hebt contact met alle lagen binnen de organisatie. Het is daarbij belangrijk dat je initiatief durft te nemen en het overzicht goed weet te krijgen en behouden.”

Gesprek

Collega Mani 
participatiecoach bij Senzer

“Het leuke aan mijn werk is dat het erg divers is en dat ik nauw samenwerk met collega’s. Even sparren of samen overleggen voor het juiste resultaat, heel fijn vind ik dat. Daarnaast is Senzer een prettige en flexibele werkgever. Wil je langer doorwerken of eerder beginnen? Dan kan dat. Ook is er een goede sfeer en een gezonde balans werk-privé."