• talent
    zien
    en er alles uithalen wat erin zit

 

Dag van de Ondernemer
vrijdag 15 november 2019

Ik ben erbij!

Op de Dag van de Ondernemer zetten wij ondernemers graag in het zonnetje. Want dat hebben ze verdiend! Met hun ondernemerschap leveren zij namelijk een positieve bijdrage aan de arbeidsmarkt en werkgelegenheid in de regio Helmond-De Peel. 

 

Succesvol ondernemen

Wij bieden een programma waarin ondernemers én ondernemen in de regio Helmond-De Peel in de schijnwerpers staan. Een middag waarin ontmoeten en inspireren het centrale middelpunt zijn. En dat doen we onder meer met dr. André Kuipers, astronaut & ambassadeur van de aarde. Hij is de eerste Nederlander met twee ruimtemissies op zijn naam. Zijn tweede missie is de langste Europese ruimtevlucht in de geschiedenis. André vertelt over zijn weg vol uitdagingen en opofferingen om die ene, grote droom te verwezelijken. Eigenschappen als doorzettingsvermogen, gedrevenheid, geduld en frustratietolerantie zijn onmisbaar, maar ook een portie geluk.

 

Senzer Award

Tijdens de ‘Dag van de Ondernemer’ wordt de felbegeerde Senzer Award uitgereikt. Deze Award prijst ondernemers die op vernieuwende wijze omgaan met de werkgelegenheid die zij bieden. De Award is onderverdeeld in twee categorieën:

  • Kleine ondernemingen (tot 50 medewerkers)
  • Middelgrote tot grote ondernemingen (vanaf 50 medewerkers).

 

De nominaties zijn bekend!

De vakjury heeft in totaal vier bedrijven voor twee categorieën geselecteerd. De award prijst ondernemers in de regio Helmond-De Peel die op vernieuwende wijze omgaan met werkgelegenheid en de arbeidsmarkt. 

  • De twee genomineerden in de eerste categorie ‘Kleine bedrijven (tot 50 werknemers)’ zijn SolarUnie uit Gemert en Aqua Assistance uit Helmond.
  • In de categorie ‘Middelgrote tot grote bedrijven (vanaf 50 werknemers) zijn Dorel Juvenile uit Helmond en Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe kanshebbers voor de genoemde award.

 

Foto_genomineerden_2019.jpg

 

Verrassing!

Marion van Limpt (algemeen directeur Senzer) heeft de genomineerden flink verrast! Met een boeket bloemen werd men ‘overvallen’ en persoonlijk door haar gefeliciteerd.

 

De Senzer Award winnen

Op de dag zelf mogen de aanwezige regionale ondernemers een stem uitbrengen op het genomineerde bedrijf dat in hun ogen de Senzer Award verdient. Na een telling zullen de twee winnaars bekend worden gemaakt. In 2017 hebben de Hoijse Hoeve en Van Den Broek Logistics gewonnen.

kuppens_fotografie_8671.jpg

Lees hieronder in het nieuwsbericht van 2017 met waarom Hoijse Hoeve en Van den Broek Logistics in 2017 de Senzer Award hebben gewonnen.

Nieuwsbericht 2017

Daarnaast hebben Hoijse Hoeve en Van den Broek Logistics ook nog in onze eigen Senzer inspiratiekrant gestaan. Lees hieronder het inspirerende artikel.

Artikel Senzer Inspiratiekrant 

 

2018

De afgelopen editie van 'De dag van de Ondernemer' van 2018 mochten HEMA Deurne & Mierlo, in de categorie ‘Kleine ondernemingen (tot 50 medewerkers)’ en Albert Heijn Mierlo, in de categorie ‘Middelgrote tot grote ondernemingen (vanaf 50 medewerkers)’ zich de trotse winnaars van de Senzer Award noemen. 

20181116_Senzer_Daniëlle_001_0489.jpg

20181116_Senzer_Daniëlle_003_2089.jpg

Lees hieronder in het nieuwsbericht van 2018 met waarom HEMA Deurne & Mierlo en Albert Heijn Mierlo in 2018 de Senzer Award hebben gewonnen.

Nieuwsbericht 2018

Daarnaast hebben HEMA Deurne & Mierlo en Albert Heijn Mierlo ook nog in onze eigen Senzer inspiratiekrant gestaan. Lees hieronder het inspirerende artikel.

Artikel Senzer Inspiratiekrant

 

Programma

15.00 uur                     Ontvangst
15.30 uur                     Opening
15.35 uur                     Inleiding - Door Erik de Vries, voorzitter bestuur Senzer
15.45 uur                     Met trots presenteren wij... Videopresentaties genomineerde bedrijven Senzer Award
16.00 uur                     Presentatie door gastspreker dr. André Kuipers Astronaut & ambassadeur van de aarde 
17.00 uur                     En de winnaars zijn... 
                                      Uitslag en prijsuitreiking Senzer Award door Marion van Limpt, algemeen directeur Senzer
17.30 uur                     Feestelijke borrel

Wanneer en waar?

Datum            vrijdag 15 november 2019
Tijdstip           van 15.00 tot 17.30 met aansluitende borrel
Adres             Heibloemweg 6, 5704 BS Helmond

 

 

Initiatiefnemer Senzer 

Werkbedrijf Senzer voert de Participatiewet uit voor zeven gemeentes in arbeidsmarktregio Helmond-De Peel. De missie van Senzer is om de regionale arbeidsmarkt nog meer tot bloei te laten komen door talent en arbeidsvragen van ondernemingen samen te brengen. Daarbij kijkt de organisatie op een creatieve manier naar alle (on)mogelijkheden, verbindt ze partijen en biedt ze verrassende oplossingen.

 

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Verbakel, Directeur Werk & Participatie, 0492 58 25 72 of via dagvandeondernemer@senzer.nl.