Senzer helpt ondernemers
op gebied van personeel en werk

Bent u op zoek naar extra capaciteit voor uw bedrijf? Senzer helpt. Onze ervaren accountmanagers gaan graag met u in gesprek om u en uw organisatie beter te leren kennen. Op basis van uw vraag gaan we voor u aan de slag met het vinden van de geschikte oplossing. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Bekijk hieronder de video's van andere ondernemers die succesvol de samenwerking met Senzer zijn aangegaan.

Heeft u specifiek één vacature?

Senzer helpt! Bent u op zoek naar iemand voor een moeilijk vacature? Of heeft het personeel het te druk, waardoor iemand erbij het werk kan verlichten? Een individuele detachering en subsidie kan hier de oplossing zijn. Bekijk hieronder de video van de AH waarbij Eva Mennes, supermarktmanager AH Geldrop, vertelt over Imke.

 

Heeft u meer capaciteit nodig in uw bedrijf?

Senzer helpt. Groeit uw onderneming hard en blijft er structureel werk liggen, wat uw eigen personeel niet kan of hoeft te doen? Een groepsdetachering vanuit Senzer, waarbij de medewerkers op de loonlijst van Senzer blijven staan, kan de oplossing zijn. Bekijk hieronder de video van ModExpress waarbij Leon Giesbers, operations manager ModExpress, vertelt over het personeel van Senzer dat bij ModExpress is gedetacheerd.

 

 

Meer informatie

Als u vragen heeft of meer wilt weten? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers. Zij helpen u graag om uw personeelstekort op te lossen.