Fraude melden

Van fraude is sprake als een persoon geen of verkeerde informatie geeft waardoor hij of zij ten onrechte een uitkering ontvangt. Denk aan bijvoorbeeld onrechtmatig samenwonen, zwartwerken, (te) lang in het buitenland verblijven zonder dit te melden, een auto, boot, erfenis of andere vermogensbestanddelen bezitten zonder dit op te geven.

 

Fraude melden

Denkt u dat iemand in uw omgeving fraudeert met een bijstandsuitkering? En woont die persoon in de gemeente Asten, Deurne, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek of Someren? Dan zien wij uw melding graag tegemoet op een van de volgende manieren:

 

Via internet
U kunt uw melding (anoniem) doorgeven via het fraudemeldformulier.

 

Via e-mail
U kunt uw melding doorgeven door een e-mail te sturen naar handhaving@senzer.nl. Let op: melden via mail kan niet anoniem.

 

Per brief
Geef in uw brief de naam, het adres en andere gegevens van de betrokken persoon door. Beschrijf ook kort waarom u denkt dat deze persoon fraudeert. Stuur uw brief naar:

Senzer
T.a.v. team Opsporing & Handhaving
Postbus 272
5700 AG Helmond
 

Telefonisch
Wilt u met een van onze medewerkers van het team Opsporing & Handhaving spreken? Bel ons dan, desnoods anoniem: 0492 75 33 33. Uw informatie wordt altijd vertrouwelijk behandeld.

 

Na uw melding

Wij nemen alle meldingen die bij ons binnenkomen in behandeling. U krijgt geen verdere informatie over de afhandeling van uw melding. Dat komt door onze geheimhoudingsplicht. Wij vragen u hiervoor begrip.

 

 

Ik zoek informatie over