Veranderingen: geef ze door

Verandering in je persoonlijke of financiële situatie kan leiden tot een wijziging van jouw uitkering. Graag horen we dit zo snel mogelijk zodat we dit op tijd kunnen aanpassen en er niet achteraf verrekend moet worden. Wat zowel voor jou als voor ons een hoop administratief gedoe oplevert. Dit kan door contact op te nemen met je specialist Uitkeringen of via om onderstaande wijzigingsformulieren in te vullen en te mailen naar info@senzer of door te geven aan je specialist Uitkeringen. Bedankt alvast.

Hieronder een aantal voorbeelden van wijzigingen die we graag van je te horen krijgen:

  • Veranderende inkomsten uit WW, WIA, pensioen of werk
  • Afkoop pensioen
  • Mogelijke tegemoetkoming voor WW
  • Vakantieperiode
  • Verhuizing of verandering in je thuissituatie bijv. samenwonen of kind dat uit huis gaat

 

Het wijzigingsformulier

Zijn er veranderingen in jouw persoonlijke of financiële situatie? Deze kunnen leiden tot een wijziging van jouw uitkering. Graag horen we dit -uiterlijk de 6e van de maand erop- zodat we dit op tijd kunnen aanpassen, en er niet achteraf verrekend moet worden. Eerder mag natuurlijk ook. Op het formulier zelf kun je zien welke veranderingen je door moet geven aan ons.

  1. Vul  dit formulier in,
  2. onderteken het, en
  3. stuur het naar je specialist Uitkeringen.  

Download het wijzigingsformulier

Het vakantiemeldingsformulier

Ga je (binnenkort) op vakantie? Vul dan dit formulier in, onderteken het en lever het in aan de balie van Senzer (Churchilllaan 109 in Helmond). Vergeet niet om na jouw vakantie aan ons te melden dat je weer terug bent. Neem dan je paspoort/identiteitsbewijs en reispapieren (tickets e.d.) mee.

Download het vakantiemeldingsformulier

Tijdig doorgeven

Als je een wijziging niet op tijd doorgeeft (uiterlijk de 6e van de maand erop), kan dat vervelende gevolgen voor je hebben. En dat willen we natuurlijk voorkomen. Je loopt namelijk het risico dat het bedrag van jouw uitkering omlaag gaat of dat we je uitkering moeten beëindigen. Heb je vragen over wat je moet doorgeven, stel ze dan aan je uitkeringsspecialist.