Assistent_Werkleider_Detachering & Participatie-rechthoek_v3.jpg

Assistent Werkleider Detachering & Participatie

Paul van den Heuvel, Werkleider bij  Senzer, geeft je in onderstaande video een indruk wat functie assistent werkleider inhoudt. 

 

 

Heb jij een passie voor productie en werk je graag zelfstandig? Wil je graag werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Op locatie van diverse bedrijven in de regio bieden wij passende werkgelegenheid aan een groep medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, onder aansturing van een assistent werkleider van Senzer. Als assistent werkleider ben je gericht op de functionele sturing van je team en de productie-output. Tegelijkertijd draag je bij aan de ontwikkeling, het bevorderen van de motivatie en vergroten van de sociale vaardigheden van jouw medewerkers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en de opdrachtgever. Je rapporteert aan en wordt ondersteund door een werkleider. Wil je meer informatie over deze functie? Bekijk dan hier de vacature video.

 

Wat ga je doen?

 • Je geeft functionele sturing aan een groep medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.
 • Je bent verantwoordelijk voor het productieresultaat en het borgen van de kwaliteit van het productieproces.
 • Je zorgt voor de juiste inzet en planning van de medewerkers.
 • Je verzorgt voorbereidende en logistieke werkzaamheden rondom het productieproces.
 • Je draagt zorg voor de product- en personeelsadministratie.
 • Je stemt kansen en problemen af met de werkleider.

 

Wat breng je daarvoor mee?

 • Een afgeronde mbo-4 opleiding.
 • Ervaring met aansturing in een productie-omgeving.
 • Interesse in het werken met onze doelgroep.
 • Proactieve houding, flexibele en klantgerichte instelling.
 • Kansen zien, relaties leggen en betrokkenheid voor jouw resultaat.

 

Wat bieden wij jou?

Een leidinggevende rol in Helmond waarbij je midden tussen de mensen staat en samen resultaten boekt! Salariëring is afhankelijk van opleiding, capaciteiten en ervaring volgens cao Sociaal Werk schaal 6 met een maximum van EUR 3.176,00 bruto per maand. Senzer kent aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het Individueel Keuzebudget van ruim 18% en een keuze tot extra verlofopbouw.

 

Interesse?

Neem voor meer informatie contact op met Henri Kuijpers, teamleider Groepsdetachering Dorel via telefoonnummer 0492-58 24 44. Reacties kunnen tot en met 27 februari 2020 worden gemaild aan vacature@senzer.nl ter attentie van Hellen Sloots, P&O adviseur. Een assessment en digitale screening kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure. De eerste gesprekken vinden op maandag 2 maart 2020 plaats.

 

Over Senzer

Senzer is een centrale speler op de regionale arbeidsmarkt met als doel om deze verder te versterken. We geven zo uitvoering aan de Participatiewet voor zeven gemeentes in de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel. Senzer legt verbinding tussen werkgever en werkzoekende, redenerend vanuit de P&O-vraag van de werkgever die we verbinden aan de (arbeids)kracht en het talent van de werkzoekende.

 

Solliciteer nu

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Download hier de vacature als PDF bestand

 

Ik zoek informatie over