Ben jij onze nieuwe
Chief Information Security Officer (CISO)?

32/36 uur | max. €5.463,- | wo | Regio Helmond

 

In het kort:

 • Chief Information Security Officer, zorgt ervoor dat de organisatie haar informatiebeveiliging op orde kan hebben en houden
 • Adviseert over en ondersteunt de organisatie op het gebied van informatiebeveiliging
 • Stelt het informatiebeveiligingsbeleid en jaarplan informatieveiligheid op en rapporteert hierover
 • Begeleidt externe audits
 • Passende salariëring en goede overige arbeidsvoorwaarden

 

Solliciteer nu

 

Wil je meer weten over deze vacature? Lees dan snel verder!

CISO

Ben jij de CISO

Bij Senzer, werkbedrijf met een mooie balans tussen sociaal en zakelijk

Senzer voert de Participatiewet uit voor de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel, verzorgt inkomensondersteuning aan bijstandscliënten en heeft een eigen leerwerkinfrastructuur. In die hoedanigheid beschikt over én verwerkt Senzer enorme hoeveelheden (persoons)gegevens. Daarbij zijn de mensen die Senzer bedient, voor hun eerste levensbehoefte afhankelijk van Senzer. Dus, het zorgvuldig omgaan met de aan Senzer toevertrouwde gegevens en het op een juiste en adequate manier toegankelijk hebben van deze gegevens bepaald mede het bestaansrecht van Senzer. De functie van CISO, is een spilfunctie in het mede borgen van dat bestaansrecht. De CISO definieert daarbij het informatiebeveiligingsbeleid en organiseert en stuurt de informatiebeveiliging van de organisatie overeenkomstig de behoeften en de risicobereidheid van de organisatie. 

Dit ga je doen

Definieert het informatiebeveiligingsbeleid, gebaseerd op een risicomanagement-benadering en rekening houdend met het informatiebeveiligingsdreigingsbeeld, trends en organisatiebehoefte. Richt de informatiebeveiligingsorganisatie in, bepaalt de daarvoor benodigde middelen en de inzet hiervan op concrete beveiligingsmaatregelen. Initieert en coördineert de implementatie van informatiebeveiliging voor de gehele organisatie en houdt daar toezicht op. Zorgt voor een geschikt niveau van informatiebeveiliging en informatiebeveiligingsgedrag in de organisatie, gebaseerd op de behoeften en de risicobereidheid van de organisatie. Wordt door interne en externe stakeholders beschouwd als de deskundige op het gebied van informatiebeveiliging.

  Dit heb je nodig

  Onze ideale nieuwe collega weet in elke situatie de juiste mix van stevigheid en flexibiliteit te brengen. Als CISO ben je natuurlijk analytisch sterk en weet je goed door te vragen naar het hoe en waarom. Op basis van je eigen beeldvorming, gesteund door wet- en regelgeving en de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) pak jij vraagstukken doortastend op en weet je betrokkenen te enthousiasmeren en te stimuleren om bij te dragen aan een informatieveilige omgeving. Je bent communicatief sterk, in woord en geschrift. Binnen je team staan vriendelijkheid, collegialiteit en verbinding centraal. Je beschikt over de juiste vakkennis of weet je die snel eigen te maken en bent bereid hiertoe de nodige opleiding/trainingen voor te volgen.

  Wij hebben aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden 

  Je krijgt een functie bij een maatschappelijk betrokken bedrijf in Helmond met een sociale en marktgerichte inslag en impact. Ook is er ruimte om je verder te ontwikkelen. Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van de medewerkers staan bij Senzer hoog in het vaandel.

  • De functie is ingeschaald in schaal 11, cao Sociaal Werk met een salaris tussen de € 3.578 en € 5.463 bruto per maand op basis van 36 uur per week.
  • De exacte inschaling wordt afgestemd op je ervaring en opleiding.
  • Reiskosten- en thuiswerkvergoeding, bijdrage collectieve zorgverzekering.
  • Maandelijkse opbouw van 18,69% IKB vrij in te zetten voor uitbetaling of verlof.
  • Maandelijkse opbouw van 1,5% loopbaanbudget voor opleiding, coaching en loopbaanontwikkeling.
  • Mogelijkheden voor een sportabonnement, fiets, PC/laptop, smartphone.

  Nico, concerncontroller

  ‘Dit is de spilfunctie van de organisatie waar het gaat om informatieveiligheid. Je rapporteert rechtstreeks aan directie en bestuur, hebt een verantwoordingslijn naar de concerncontroller en werkt samen met de FG voor de gehele organisatie. Het vraagt om een stevige persoonlijkheid, interesse in andermans werk, kennis van informatieveiligheid en de (on)mogelijkheden om hier slim mee om te gaan binnen de bestaande processen. Je komt in een energiek team van gelijkgestemden, allemaal met de opdracht en de wil om Senzer duurzaam naar een hoger kwalitatief niveau te brengen.’

  Over Senzer: verbinder tussen werkgever en werkzoekende

  Senzer is het werkbedrijf voor de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel. We voeren onder andere de Participatiewet uit namens zeven gemeenten van onze regio met in totaal 250.000 inwoners. Wij werken aan het inclusiever maken van de regionale arbeidsmarkt en vinden dat iedereen die kan werken recht heeft op een baan. Senzer legt verbinding tussen werkgever en werkzoekende, redenerend vanuit de P&O-vraag van de werkgever die we verbinden aan de (arbeids)kracht en het talent van de werkzoekende. Via ons werken ruim 2.000 mensen bij grote en kleine bedrijven. We verzorgen inkomensondersteuning voor ongeveer 4.500 bijstandscliënten en zorgen voor honderden mensen voor een zinvolle maatschappelijke participatie.

  Ben je geïnteresseerd of wil je iets weten over deze mooie baan? 

  Neem dan contact op met je mogelijke nieuwe leidinggevende Nico Sluiter, 06 18 30 31 46 (n.sluiter@senzer.nl).). Of check ook eens onze andere vacatures, wie weet zit daar de perfecte match tussen!

  Solliciteer als Chief Information Security Officer

  We waarderen het als je jouw motivatie met cv voor 22 maart 2023 mailt naar vacature@senzer.nl o.v.v. 2311. Een assessment en digitale screening kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.