HR-adviseur (36 uur)

In het kort

  • Veelzijdige HR-adviseursfunctie (fulltime), met mix generalistisch en specialistisch werk
  • Interessante, uitdagende en zich ontwikkelende HR-omgeving
  • Werkbedrijf Senzer kent mooie balans van sociaal en zakelijk, met dynamisch en betrokken HR-team
  • Drie jaar werkervaring gevraagd in vergelijkbare functie
  • Salaris van maximum van € 4.358 per maand + 18% IKB in te zetten voor uitbetaling of verlof

 

Solliciteer nu

Human resources als kloppend hart van het bedrijf, dat kun je bij Senzer wel zeggen. Als werkbedrijf legt Senzer de verbinding tussen de HR-vraag van werkgevers en de (arbeids)kracht en het talent van werkzoekenden. De jobcoaches, participatiecoaches, uitkeringsspecialisten en werkleiders van Senzer zijn vanuit hun taak dagelijks bezig met begeleiding van mensen naar en bij werk. Het team HR ondersteunt hen bij dit werk voor de Senzer-doelgroep én is verantwoordelijk voor het personeelsbeleid van de begeleidingsorganisatie zelf. Tel daarbij op dat Senzer vijf cao’s heeft, HR zeven aandachtsgebieden kent en er een ambitieuze doorontwikkeling - van zowel de gehele organisatie als het HR-team - loopt, dan heb je een beeld van de veelzijdigheid van het werk als HR-adviseur. Ben jij die stevige sparringpartner voor de integraal werkende manager en een kei van een adviseur? Hou je van dynamiek en een brede thematiek van HR-advisering en organisatieontwikkeling? Dan is Senzer op zoek naar jou en ben jij op zoek naar Senzer!

Als HR-adviseur ondersteun en adviseer je zowel het hoger- als middenmanagement. Je bent goed op de hoogte van het reilen en zeilen van jouw afdelingen en adviseert op uiteenlopende niveaus gevraagd en ongevraagd bij vraagstukken op het brede HR-terrein. Dit doe je vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid met de lijnmanagers. In samenwerking met je collega HR-adviseurs en de lijnorganisatie, draag je bij aan het breed ontwikkelen van HR-beleid en de HR-instrumenten. Dit betekent dat je in de praktijk actief bent met advisering op en ontwikkeling van de gebieden: Organisatie & Bezetting, Arbeidsvoorwaarden & Recht, Recruitment, Leiderschap, Duurzaamheid, HR-Development en HR-Informatie. Interne relaties opbouwen en samenwerken met collega’s vormen daarbij de basis van je werk. Het HR-team bestaat uit vijf adviseurs die ieder voor een organisatieonderdeel werken en samen een sterke drive en hart voor de zaak delen. Elke adviseur heeft een allround HR-portefeuille, maar elk teamlid heeft specifieke aandachtsgebieden waarin meer diepgang en specialisme gevraagd wordt. Kortom: een mooie mix van generalistisch en specialistisch werk. 

 

Wat breng je daarvoor mee?

We zoeken een collega die minstens drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie heeft, bij voorkeur in organisatie met een complexe HR-omgeving. HR is bij Senzer volop in ontwikkeling en het is fijn als je daar snel op kunt inhaken. Adviseren is je tweede natuur en je kunt het papieren beleid en de HR-instrumenten goed vertalen naar toepassing op de werkvloer. Denk daarbij aan vraagstukken als: hoe werkt het precies op arbeidsvoorwaardelijk gebied bij thuiswerkbeleid, welke wervingskanalen werken het beste voor die betreffende vacature, komt het werknemersbelang wel voldoende tot uiting in een bepaalde organisatieregeling? Om er een paar te noemen…
Je kunt goed omgaan met tegengestelde belangen en weet tot gedragen oplossingen te komen. Hierbij hou je de regie goed in handen en weet je balans te vinden tussen sociaal en zakelijk. Binnen al die tinten weet jij steeds de juiste kleursamenstelling te vinden. Ook is het helpend als je affiniteit hebt met organisatieontwikkelingen en de principes van continu verbeteren.

 

Over Senzer: verbinder tussen werkgever en werkzoekende

Senzer is het werkbedrijf voor de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel. We voeren onder andere de Participatiewet uit namens zeven gemeenten van onze regio met in totaal 250.000 inwoners. Wij werken aan het inclusiever maken van de regionale arbeidsmarkt en vinden dat iedereen die kan werken recht heeft op een baan. Senzer legt verbinding tussen werkgever en werkzoekende, redenerend vanuit de P&O-vraag van de werkgever die we verbinden aan de (arbeids)kracht en het talent van de werkzoekende. Via ons werken ruim 2.000 mensen bij grote en kleine bedrijven. We verzorgen inkomensondersteuning voor ongeveer 4.500 bijstandscliënten en zorgen voor honderden mensen voor een zinvolle maatschappelijke participatie. 

 

Wij hebben aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een uitdagende baan bij een maatschappelijk betrokken bedrijf in Helmond, met een sociale en marktgerichte inslag en impact. Ook is er alle ruimte om je verder te ontwikkelen. De functie valt onder cao Sociaal Werk met een salaris van maximum van € 4.358 (Schaal 9) bruto per maand op basis van een 36 uur per week. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Zo heb je ruim 18% Individueel Keuzebudget (IKB) vrij in te zetten voor verlof of uitbetaling. Verder heb je de beschikking over een loopbaanbudget voor opleiding, coaching en loopbaanontwikkeling. Ook krijg je korting op collectieve (zorg)verzekeringen en sport abonnement én kun je deelnemen aan het fietsplan en computerplan. Ook is er alle ruimte om hybride te werken met een goede werk-privé balans. Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van de medewerkers staat bij Senzer hoog in het vaandel en is natuurlijk ook een van de aandachtsgebieden van het team HR.


Interesse?

Meer weten over deze mooie diverse baan? Neem dan contact op met je mogelijke nieuwe manager Bas Lassing (06-51198820) of George Siero, P&O adviseur (06-14614723). We waarderen het als je jouw motivatie met cv mailt naar vacature@senzer.nl o.v.v. P&O.
 

Solliciteer nu

 

Over Senzer: filmpjes