Ben jij onze nieuwe
medewerker 
debiteuren-
administratie
?

32-36 uur | max. €3.428,- | mbo-4 | Regio Helmond

 

In het kort:

 • Administratief werk dat elke dag anders is
 • Maatschappelijke impact maken
 • Cijfers doen ertoe
 • Onderdeel van het team uitkeringsadministratie
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 18% IKB, loopbaanbudget, korting zorgverzekering, sportabonnement, fiets, PC/laptop, smartphone

 

Solliciteer nu

 

Wil je meer weten over deze vacature? Lees dan snel verder!

Ben jij de nieuwsgierige en nauwkeurige medewerker debiteurenadministratie met een maatschappelijk hart? 

Bij Senzer, werkbedrijf met een mooie balans tussen sociaal en zakelijk

Vind je het leuk om te ‘puzzelen’ met gegevens? En houd je ervan om met cijfers te werken? Dan is de functie van medewerker debiteurenadministratie iets voor jou! In deze functie verricht je werkzaamheden op het gebied van de debiteurenadministratie voor de Participatiewet en bijzondere bijstand. Een administratieve en gevarieerde functie, waarbij je samenwerkt met je collega’s van de uitkeringsadministratie.

Dit ga je doen

Je zorgt er samen met je twee collega’s voor dat de debiteurenadministratie altijd up-to-date is. In deze functie heb je geen direct contact met klanten, maar help je hen door volledige en tijdige verwerking, controle en beoordeling van de debiteurgegevens. Zo heb je inzicht in ten onrechte verstrekte uitkeringen en legt die op een juiste manier vast in de debiteurenadministratie. Door jouw werk weten klanten waar zij aan toe zijn. Bovendien verwerk je verstrekte leenbijstanden en renteberekeningen en je bewaakt de periodieke aflossingen. De gegevens leg je vast en controleer je. Je denkt ook regelmatig mee met individuele vraagstukken. Bijvoorbeeld bij besluitvorming rondom terugvorderingen en de aanvraag van een schuldregeling. Je voorziet collega’s daarbij van de actuele gegevens waardoor zij hun werk goed kunnen doen. Je werkt daarbij samen met collega’s van verschillende afdelingen, zoals uitkeringsspecialisten, juristen en medewerkers ondernemerspunt.

We werken met het systeem Suite Sociaal Domein (SSD). Naast eerdergenoemde voorbeelden zijn er nog tal van werkzaamheden, zoals het verwerken van nieuwe debiteurennummers en bankontvangsten. Je werkt op basis van aangeleverde gegevens en volgens vaste procedures, maar je kunt daar ook – in individuele gevallen – maatwerk op leveren.

  Dit heb je nodig

  Deze functie is ideaal voor jou als je punctueel bent, inzicht in cijfers hebt en oog voor details. Je werkt gestructureerd en bent nieuwsgierig. Jij vindt het leuk om zaken nauwkeurig uit te zoeken.

  Het is fijn als je kennis hebt van Suite Sociaal Domein, (gemeentelijke) uitkeringsprocedures en financieel-administratieve rekensystemen, zoals Excel. En heb je ook nog eens actuele kennis van de Participatiewet en/of de Belastingwetgeving? Dan worden we al helemaal blij!

   Wij hebben aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

   Je krijgt een functie bij een maatschappelijk betrokken bedrijf met een sociale en marktgerichte inslag en impact. Ook is er ruimte om je verder te ontwikkelen. Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van de medewerkers zijn bij Senzer belangrijk.

   • De functie is ingeschaald in schaal 6, cao Sociaal Werk met een salaris tussen de € 2.395 en
    € 3.428 bruto per maand op basis van 36 uur per week.  
   • De exacte inschaling wordt afgestemd op je ervaring en opleiding.  
   • Reiskosten- en thuiswerkvergoeding, bijdrage collectieve zorgverzekering.  
   • Maandelijkse opbouw van 18,69% IKB vrij in te zetten voor uitbetaling of verlof.
   • Maandelijkse opbouw van 1,5% loopbaanbudget voor opleiding, coaching en loopbaanontwikkeling.  
   • Mogelijkheden voor een sportabonnement, fiets, PC/laptop, smartphone. 

    Hélène, medewerker debiteurenadministratie

    Het puzzelen met gegevens en bedenken hoe deze verwerkt moeten worden: dat is een leuke uitdaging. Bovendien is iedere dag anders. Juist die gevarieerde werkzaamheden maken het werk leuk. Samen met collega’s werk je aan hetzelfde doel: de juiste (verwerking van de) uitkering voor onze klanten. Terugbetalen is nooit leuk, het is daarom zaak de gegevens zorgvuldig en juist te verwerken. De klant staat bij Senzer écht centraal.”

    Over Senzer: verbinder tussen werkgever en werkzoekende

    Senzer is het werkbedrijf voor de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel. We voeren onder andere de Participatiewet uit namens zeven gemeenten van onze regio met in totaal 250.000 inwoners. Wij werken aan het inclusiever maken van de regionale arbeidsmarkt en vinden dat iedereen die kan werken recht heeft op een baan. Senzer legt verbinding tussen werkgever en werkzoekende, redenerend vanuit de P&O-vraag van de werkgever die we verbinden aan de (arbeids)kracht en het talent van de werkzoekende. Via ons werken ruim 2.000 mensen bij grote en kleine bedrijven. We verzorgen inkomensondersteuning voor ongeveer 4.500 bijstandscliënten en zorgen voor honderden mensen voor een zinvolle maatschappelijke participatie.

    Ben je geïnteresseerd of wil je iets weten over deze mooie baan? 

    Neem dan contact op met je mogelijke nieuwe teamleider Anouk van Dijk, 06 34 23 97 09. Of check ook eens onze andere vacatures, wie weet zit daar de perfecte match tussen!

    Solliciteer als medewerker debiteurenadministratie binnen team uitkeringsadministratie!

    We waarderen het als je jouw motivatie met cv voor 24 maart 2023 mailt naar vacature@senzer.nl o.v.v. 2308/SD/MDA. Een assessment en digitale screening kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.