P&Oadviseur-rechthoek.png

P&O-adviseur (m/v 36 uur)

 

Ben jij een sparringpartner voor leidinggevenden, denk je mee over kansen en toon jij ondernemerschap? Ben jij een schrijver en weet jij ideeën en P&O-uitgangspunten helder over te brengen? Heb je continu de toekomst van de activiteit waarvoor jij werkt in het vizier?

Dan verwelkomen wij jou graag in ons P&O-team! Dat team bestaat uit zes P&O-adviseurs die ieder voor een apart organisatieonderdeel werken en samen een sterke drive en hart voor de zaak delen. Weet jij je weg snel te vinden in de organisatie en relaties op te bouwen met jouw stakeholders? Reageer dan snel!   

 

Wat ga je doen?

 • Vanuit jouw relatie en partnership adviseer en ondersteun je (gevraagd en ongevraagd) leidinggevenden op het gebied van personeels- en organisatievraagstukken.
 • Je signaleert proactief (interne en externe) kansen en ontwikkelingen voor jouw activiteit en weet deze te vertalen naar P&O-beleid en -instrumenten. Denk bijvoorbeeld aan onboarding en employability.
 • Je signaleert en analyseert knelpunten, maakt deze bespreekbaar en draagt oplossingen aan.
 • Je voert operationele werkzaamheden uit op het gebied van P&O-thema’s. Deze maken een substantieel deel uit van jouw taken.
 • Je ziet toe op naleving van relevante wet- en regelgeving en interne P&O-procedures en komt met verbetervoorstellen om de dienstverlening van P&O optimaal te houden. 
 • Je initieert, neemt deel en draagt bij aan projecten en werkgroepen.

 

Wat breng je daarvoor mee?

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding richting Personeel en Organisatie en minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving, bedrijfskunde en personeelsmanagement.
 • Je benadert vraagstukken vanuit een helikopterview en een dosis gezond verstand. 
 • Je maakt verbinding door het tonen van oprechte interesse en weet te motiveren en inspireren. 
 • Je hebt zicht op én gevoel voor de omgeving en haar dynamiek en handelt hierin situationeel. 
 • Jouw schriftelijke vaardigheden zijn goed ontwikkeld.
 • Je bent in staat om op gestructureerde wijze P&O-beleid te implementeren.  
 • Je bent zichtbaar in de organisatie en stelt je daarmee op als business partner. 

 

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende job in een maatschappelijke omgeving in Helmond! Wij bieden een baan aan binnen de cao Sociaal Werk, die aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden kent zoals het Individueel Keuzebudget van ruim 18%, een pensioenregeling, een keuze tot extra verlofopbouw en een loopbaanbudget wat je kunt inzetten voor je eigen ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Salariëring is afhankelijk van opleiding, capaciteiten en ervaring volgens cao Sociaal Werk schaal 9 met een maximum van EUR 3.988 bruto per maand.

 

Interesse?

Neem voor meer informatie contact op met Dennis Lemmens, teamleider P&O, via telefoonnummer 0492 58 24 44. Mail je reactie met uitgebreid cv vóór 29 januari 2019 naar vacature@senzer.nl o.v.v. P&O-adviseur. Een online vragenlijst en digitale screening kunnen deel uitmaken van de procedure. De 1e sollicitatiegesprekken staan gepland op 7 februari 2019 (namiddag) en de vervolggesprekken op 13 februari 2019 (voormiddag).

 

Over Senzer

Senzer is een centrale speler op de regionale arbeidsmarkt met als doel om deze verder te versterken. We geven zo uitvoering aan de Participatiewet voor zeven gemeentes in de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel. Senzer legt verbinding tussen werkgever en werkzoekende, redenerend vanuit de P&O-vraag van de werkgever die we verbinden aan de (arbeids)kracht en het talent van de werkzoekende. 

 

Solliciteer nu

 

Download hier de vacature als PDF-bestand

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Ik zoek informatie over