Gezocht! Versterking op applicatiebeheer Dynamics en Office 365

Senzer is op zoek naar collega’s met kennis en kunde op het gebied van Dynamics en Office 365. Herken jij je in één van onderstaande profielen, reageer dan snel!

 

Senior applicatiebeheerder – 36 uur

Weet jij applicaties optimaal aan te laten sluiten op de wensen en behoeften van de organisatie? Doorzie jij processen, adviseer je in oplossingen en weet je projecten te leiden en tot een goed einde te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou: een specialist met een luisterend oor voor de vraag van de klant! Met jouw technische kennis van Dynamics en Office 365 ken je de functionaliteiten op je duim en weet je de organisatie te adviseren en ondersteunen.

 

Wat ga je doen?

Als senior applicatiebeheerder zet je jouw antenne uit in de organisatie om de vertaalslag te kunnen maken tussen de organisatiebehoefte en -ontwikkelingen en de (nieuwe) functionaliteiten van de applicaties, in het bijzonder de applicaties Dynamics en Office 365. Je haalt actief informatie op in werkgroepen en in overleggen met gebruikers en het management en adviseert hen over de mogelijkheden tot verbetering, vernieuwing of uitbreiding van de applicaties. Dit weet je vervolgens te vertalen in wijzigingsvoorstellen. Je begeleidt, met ondersteuning van de applicatiebeheerders, de implementatietrajecten, waarbij je ook contacten onderhoudt met leveranciers. Je voert tijdig nieuwe releases uit, waarbij je tevens verantwoordelijk bent voor het opstellen, bewaken en onderhouden van richtlijnen en instructies voor gebruikers.

 

Wie ben je?

Je bent in staat de vraag van klanten te analyseren, de vertaling te maken naar de functionaliteiten van de applicaties en hierover te adviseren. Je interesse ligt dus breder dan alleen in de applicaties; je wilt meebouwen aan een geoliede organisatie. Je spreekt over oplossingen in de taal van de klant en zoekt proactief de samenwerking met andere (interne of externe) disciplines. Daarnaast ben je analytisch, weet je pijnpunten en incidenten te ontleden en verbanden te leggen tussen problemen en oplossingen. Verder beschik je over een relevante hbo-opleiding en heb je kennis van Dynamics en Office 365. En heb je minimaal 5 jaar werkervaring met grote complexe databases. Daarnaast ben je bereid om je te verdiepen en te scholen in maatwerk en organisatie applicaties. Kennis van SharePoint is een pre.

 

Applicatiebeheerder – 36 uur

Maak jij er een sport van om applicaties tot op de bodem te doorgronden? Met jouw technische kennis en oplossingsgerichtheid ken je de functionaliteiten op je duim en ben je een goede sparringpartner voor de senior applicatiebeheerder. Een afwisselende, uitdagende functie die varieert van het oplossen van een storing van applicaties tot en met het verzorgen van de communicatie tussen de applicaties onderling.

 

Wat ga je doen?

Als applicatiebeheerder ondersteun je de senior applicatiebeheerders bij het operationeel beheer van en onderhoud aan (administratieve) applicaties, in het bijzonder voor de applicaties Dynamics en Office 365. Je lost problemen op tweede- en derdelijns niveau op en ondersteunt bij (verbeter)projecten. Je bent mede verantwoordelijk voor het tijdig en juist laten uitvoeren van nieuwe releases en het begeleiden van implementatietrajecten. Je stelt richtlijnen en instructies voor gebruikers op en onderhoudt en bewaakt de gebruikersdocumentatie.

 

Wie ben je?

Je bent in staat de vraag of het probleem van klanten te analyseren, de vertaling te maken naar de functionaliteiten van de applicaties en zelfstandig tot oplossingen te komen. Je spreekt over oplossingen in de taal van de klant. Je hebt een scherpe blik voor het doorzien van problemen en processen en je voelt je verantwoordelijk om zaken tijdig en naar tevredenheid op te lossen. Je zoekt daarbij proactief de samenwerking met andere (interne of externe) disciplines. Verder beschik je over een relevante hbo-opleiding en heb je kennis van Dynamics en Office 365. En heb je minimaal 1 jaar werkervaring met grote complexe databases, bij voorkeur Dynamics en Office 365. Daarnaast ben je bereid om je te verdiepen en te scholen in maatwerk en organisatie applicaties. Kennis van SharePoint is een pre.

 

 

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende job binnen het enthousiaste en gedreven ICT-team in een maatschappelijke omgeving! Wij bieden een baan aan binnen de cao Sociaal Werk, die aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden kent zoals het Individueel Keuzebudget van ruim 18%, een pensioenregeling, een keuze tot extra verlofopbouw en een loopbaanbudget wat je kunt inzetten voor je eigen ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast biedt Senzer flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken. Salariëring is afhankelijk van opleiding, capaciteiten en ervaring volgens cao Sociaal Werk schaal 9 voor de senior applicatiebeheerder (max EUR 3.988 bruto per maand) en schaal 8 voor de applicatiebeheerder (max EUR 3.642 bruto per maand).

 

Interesse?

Neem voor meer informatie contact op met Willeke Dezaire, senior applicatiebeheerder, te bereiken via telefoonnummer 0492 58 24 44. Mail je reactie met uitgebreid cv vóór 10 december 2018 naar vacature@senzer.nl o.v.v. kenmerk CN/SAPPDYN. Een assessment en digitale screening kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.

 

Over Senzer

Senzer biedt toekomst. Als centrale speler op de regionale arbeidsmarkt maken we de verbinding tussen werkgever en werkzoekende mogelijk. Daarbij redeneren we vanuit de P&O-vraag van werkgevers die we koppelen aan de (arbeids)kracht en het talent van werkzoekenden. Duizenden mensen zijn al via ons aan de slag bij grote en kleine bedrijven. Ook verzorgen we inkomensondersteuning voor ruim 4.800 uitkeringsgerechtigden. Zo voeren wij de Participatiewet uit voor zeven gemeenten in de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel.

 

Solliciteer nu

 

Download hier de vacature Senior applicatiebeheerder Dynamics en Office 365

Download hier de vacature Applicatiebeheerder Dynamics en Office 365

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Ik zoek informatie over