Een eigen zaak beginnen?

Eigen baas worden… Een droom voor velen. Wilt u die droom uit laten komen, maar weet u niet waar te beginnen? Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Wij kennen de weg in het ‘oerwoud’ aan instanties, regels en wetgeving. We helpen u met het zetten van de eerste stappen, want een goed begin is het halve werk! 

Bedrijf beginnen vanuit een uitkering

Heeft u een WW-uitkering of een uitkering bij Senzer en wilt u een onderneming starten? Bijvoorbeeld als ZZP'er. Via de wettelijke regeling Bbz zijn er kansen om uw plannen werkelijkheid te laten worden. Senzer voert - als werkbedrijf - in de regio Helmond-De Peel de Bbz-regeling uit.

 

Concrete hulp vanuit Bbz: starterskrediet

Startende zelfstandigen kunnen eventueel maximaal € 39.057,- aan starterslening ontvangen. Ook is er de mogelijkheid voor een vergoeding voor begeleidingskosten voor starters. Dat zijn kosten die voor hulp en coaching bij het opstellen van een ondernemingsplan. Om in aanmerking te komen voor Bbz voor starters is het belangrijk dat u een goed ondernemingsplan heeft waaruit blijkt dat overal goed over nagedacht is en dat er een grote kans is dat u uit de bijstand kan uitstromen met uw eigen bedrijf. Daarnaast geldt er een inkomens- en vermogenstoets. U moet in bijstandsbehoeftige omstandigheden verkeren of dreigen te raken om in aanmerking te kunnen komen voor Bbz.

 

Aanvragen?

Meer informatie over de regeling of aanvragen? 

Ga naar ons contactformulier

 

Lees hier het verhaal van Dean en Cindy die gestart zijn met hun eigen foodtruck