U wilt uw capaciteit aanpassen

Lang openstaande vacatures of snel extra capaciteit nodig? Ondersteuning bij werk-naar-werktrajecten? Personeel duurzaam en efficiënt inzetten? Senzer regelt het voor u. Van arbeidsgerelateerde vraagstukken tot medewerkers op maat. Ook mag u ons benaderen voor ziekteverzuim, re-integratie en de Wet Verbetering Poortwachter.

 

U zoekt medewerkers

Onze ervaren contactpersonen van het Ondernemerspunt gaan graag met u in gesprek om u en uw organisatie beter te leren kennen. Op basis van uw (personeels)vraag gaan we voor u aan de slag met het vinden van geschikte medewerkers. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. We kunnen uitgaan van uw vacature maar ook een verdiepend onderzoek doen en zo de mogelijkheden van functieherontwerp bekijken. Wij zijn sterk in innovatieve personeelsconcepten.

 

U heeft te veel medewerkers

Heeft u (door omstandigheden) te veel personen in dienst en zoekt u naar mogelijkheden om uw personeelsbestand te verkleinen? Dan is Senzer voor u een goede partner om u daarbij te ondersteunen. Wij kennen de arbeidsmarkt als geen ander en weten wat de mogelijkheden zijn om uw medewerkers van werk naar werk te begeleiden.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze accountmanagers. Zij helpen u graag bij uw personeelsvraagstuk.

 

Contacteer accountmanager

Talent

zien

en er alles uithalen wat erin zit

U wilt uw capaciteit aanpassen