U wilt inclusief ondernemen

Mvo, social return, het innovatief bekijken van uw processen. Oftewel: hoe kan het in uw bedrijf beter en ook maatschappelijk verantwoord? Voor Senzer bekend terrein.

 

Wij helpen u graag bij het invullen van uw inclusief ondernemerschap. Heeft u vanuit een opdracht of een project een social return-verplichting, dan kunnen wij dat samen met u regelen. En u kunt een beroep op ons doen voor de duurzame inzetbaarheid van uw personeel.

Door inclusief te ondernemen geeft u kwetsbare doelgroepen een kans in uw bedrijf. En dat is mooi. Maatschappelijk verantwoord ondernemen verhoogt ook uw aantrekkelijkheid als werkgever. Het biedt op meerdere vlakken toegevoegde waarde. Zo heeft het een positief effect op werknemerstevredenheid en productiviteit. Bovendien voldoet u als inclusieve ondernemer (sneller) aan de Participatiewet.

Hieronder een greep uit de praktische en financiële ondersteuning die u van Senzer kunt ontvangen. Geïnteresseerd of wilt u meer weten? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers. Zij helpen u graag verder.