Pieken in het seizoen,
werk dat structureel blijft liggen...

Senzer neemt het graag van u over! Relatief eenvoudig assemblage-, sorteer-, inpak- en montagewerk kunt u makkelijk aan ons uitbesteden. Met onze decennialange ervaring is dit in vertrouwde handen.

We beschikken zelf in-huis over een (BRC-gecertificeerd) foodverpakkingscentrum voor droge voedingsmiddelen en zoetwaren. Wij nemen u graag werk uit handen! U krijgt een scherp geprijsd aanbod en onze mensen krijgen de kans om hun werknemers- en vakvaardigheden te ontwikkelen.

Bekijk hieronder de video van SHI waarbij Rob Leijssenaar, Buying Director SHI, vertelt over het werk dat het personeel van Senzer op onze eigen locatie doet voor SHI.

 

 

Meer weten?

Dan kunt u bellen met Olaf Fugers via 0492 58 24 38. Mailen kan natuurlijk ook: o.fugers@senzer.nl. Of vul uw gegevens en uw vraag in via deze button:

 

Ik heb een vraag. Bel of mail mij

We nemen snel contact met u op.

Broodjes bestellen bij Senzer?! Lekker, en ook nog eens maatschappelijk verantwoordEn wat we nog meer in huis bereiden: heerlijke verse broodjes! Deze worden gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onder deskundige leiding leren zij in een professionele keuken de kneepjes van het horecavak. Ze leren en ontwikkelen zich in de prettige leerwerkomgeving van Senzer als werkbedrijf, zodat ze dadelijk klaar zijn voor een baan in de reguliere horeca. Door het bestellen van deze broodjes draag je een steentje bij aan het inclusiever maken van onze maatschappij. Aan het bieden van kansen aan mensen die met het maken van broodjes een eerste stap kunnen zetten naar werk. Dat maakt het broodje dubbel zo lekker, toch?

Dus voor jou gemaakt en rechtstreeks bij je bezorgd. Een rijkelijk belegde demi baguette, meergranen kornbol, Waldcorn, wrap of Italiaanse bol. Met vlees, vis, kaas of vega. Ook hebben we heerlijke gezonde maaltijdsalades. Een ruime keuze met een scherpe prijs, variërend van 1,50 tot 4,20 euro.  


Bestellen

Bestellen kan makkelijk via onderstaande button:

Broodjesservice

Betalen gebeurt via IDEAL of er kan op rekening besteld worden. Kortom: in een paar klikken heb je de heerlijkste verse broodjes thuis of op het werk. Heb je nog vragen hierover? Stel ze dan gerust via horecadiensten@senzer.nl