Aan de slag via Senzer

Wil je (weer) aan het werk, maar weet je niet zo goed wat bij jou past? Senzer biedt mogelijkheden op heel veel gebieden. Je kunt leren en werken in het groen, de logistiek, montage en inpakken, facilitaire ondersteuning – werken als conciërge bijvoorbeeld. Maar misschien is de schoonmaak, horeca, detailhandel of de techniek iets voor jou? Via Senzer kun je hieraan proeven, ervaring opdoen en de vaardigheden leren die nodig zijn. En dat leidt weer naar een baan! Bij Senzer of bij een ander bedrijf.

 

Benieuwd wat voor werk je dan moet doen en voor wie het geschikt is? Bekijk de filmpjes hieronder om een idee te krijgen. Lijkt het je wel wat? Bespreek het met je contactpersoon van Senzer.

 

 

Werken in het groen

Wil je niet de hele dag binnen zitten, maar ben je juist graag buiten aan het werk? Hou je van fysieke arbeid, heb je groene vingers of wil je die krijgen? Dan is buiten op locatie werken in het groen iets voor jou! Je gaat samen met je collega’s aan de slag met het onderhouden en of aanleggen van openbare groenvoorzieningen, bossen, bedrijfsterreinen en/of tuinen. Je zorgt samen met je team voor een nette, prettige leef- en werkomgeving voor de inwoners van verschillende gemeenten. 

 

Werken in de logistiek

Houd jij van orde en netheid en kun je zelfstandig werken? Dan is wellicht een werkplek in ons logistieke team een mooie werkplek voor jou. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat goederen op de juiste plek terecht komen. Je houdt het magazijn netjes en opgeruimd waardoor het voor iedereen een prettige werkomgeving blijft.    

 

Werken bij Value Added Logistics

Ben jij op zoek naar een afwisselende uitdaging, dan is een werkplek binnen onze VAL-activiteiten misschien wel iets voor jou. Samen met je collega’s werk je aan één product. Je begint met eenvoudige werkzaamheden zoals het sorteren, inpakken en monteren van producten. Waarna je door kunt groeien tot het controleren van producten of zelfs het bedienen van machines en apparaten.

 

Werken bij facilitaire ondersteuning

Vind jij het leuk om met mensen op te gaan en bied jij graag de helpende hand? Dan is een baan als medewerker facilitaire ondersteuning wellicht iets voor jou! Als medewerker van facilitaire ondersteuning is flexibiliteit van groot belang. Jij bent het visitekaartje van jouw opdrachtgever.  

 

Werken in de horeca en detailhandel

Ga je graag met mensen om en ben jij flexibel, dan is een baan in de horeca of detailhandel zeker iets voor jou. Geen dag is hetzelfde. Je begint met eenvoudige werkzaamheden. In de praktijk leer je de kneepjes van het vak, zoals het werken volgens de hygiënerichtlijnen. Maar ook hoe je het beste met klanten om kunt gaan of hoe je een winkel er netjes uit kunt laten zien.   

 

Werken in de schoonmaak

Kun jij ook niet stilzitten en houd jij van een schone omgeving? Dan ben je binnen team schoonmaak op de juiste plek. Jij zorgt voor schone kantoren en gebouwen. Tenslotte is iedereen blij met een schone omgeving. Je start onder toezicht met het ondersteunen bij eenvoudige schoonmaakwerkzaamheden, maar uiteindelijk ga je zelfstandig aan de slag. De aansturing wordt verzorgd door een leidinggevende die regelmatig bij je langskomt.