11-03-2020 | 14:22
Body tekst

Coronavirus: maatregelen bij Senzer

Gezondheid staat voorop bij Senzer. We volgen dan ook de adviezen en voorschriften op van de overheid (RIVM, Veiligheidsregio) over Corona-beheersing. 

Deze zijn o.a. te vinden op www.rivm.nl/coronavirus. Zo zorgen we voor een zo veilig mogelijke (werk)omgeving voor zowel onze medewerkers als klanten en partners waar we contact mee hebben. 

We hebben al diverse hygiënemaatregelen genomen, waaronder het stimuleren van ons personeel om  handen te wassen, in de elleboog te niezen en papieren zakdoekjes eenmalig te gebruiken. Ook volgen we het RIVM-advies om geen handen te schudden. Daarnaast werken - daar waar het werk het toelaat – veel medewerkers thuis.  

 

Oproep aan bezoekers om contact te leggen per telefoon/mail

Het laatste advies van de Brabantse Veiligheidsregio’s is om sociale contacten te matigen en alleen strikt noodzakelijke nieuwe sociale contacten aan te gaan, in ieder geval tot en met 16 maart. Daarom vragen we u - uit zorg voor u en onze medewerkers - om niet naar de locaties van Senzer te komen, als dat niet per se nodig is. We vragen u om contact op te nemen per mail of telefoon (met uw contactpersoon), of anders een nieuwe afspraak maken. 

 

Huisbezoeken en bijeenkomsten 

In het verlengde hiervan hebben we ook besloten om geen huisbezoeken af te leggen, als dat niet per se nodig is. Hetzelfde geldt voor (groeps)bijeenkomsten van Senzer. Als een bijeenkomst niet cruciaal is voor de bedrijfsvoering van Senzer dan laten we deze niet door gaan. Deelnemers worden hier natuurlijk vooraf over geïnformeerd. Daarnaast adviseren wij onze medewerkers ook om niet naar externe bijeenkomsten gaan als deze niet cruciaal zijn voor onze bedrijfsvoering. 

Wij danken ieder bij voorbaat voor het begrip. 

Afbeelding