Nieuws

17-11-2017 - 17:23 Natuurpoort Vennenhorst en Van den Broek Logistics winnaars Senzer Award 2017

Op vrijdag 17 november hebben Natuurpoort Vennenhorst uit Someren en Van den Broek Logistics uit Helmond tijdens de Dag van de  Ondernemer de Senzer Award uitgereikt gekregen. Met het winnen van deze award bewijzen beide bedrijven dat zij op vernieuwende wijze omgaan met werkgelegenheid en de arbeidsmarkt in de regio Helmond-De Peel.

Lees meer
09-11-2017 - 15:52 1 miljoen legs bij VDL Parree

Senzer en Dorel werken sinds jaar en dag succesvol samen. Dorel wilde niet alleen het spuitgietwerk uitbesteden bij VDL Parree, maar ook de complete levering van één onderdeel, de leg. Dorel bracht VDL in contact met Senzer als assemblagepartner. En van het één kwam het ander. In Sevenum assembleren mensen van Senzer sinds 2009 Sub Assy Legs, kortweg legs. “Dit onderdeel voor de Maxi-Cosi is een kwaliteitsproduct,” vertelt Ronald Engelen, bedrijfsleider VDL Parree. “In al die jaren hebben we nog nooit één afkeur gehad.”

Lees meer
23-10-2017 - 10:23 Dag van de Ondernemer

Op vrijdag 17 november 2017 vindt de Dag van de Ondernemer plaats. Dit is een landelijk initatief van MKB Nederland om ondernemers te bedanken. Ook de regio Helmond-De Peel neemt deel aan deze dag. Senzer heeft de organisatie van deze dag op zich genomen en het initiatief breder getrokken dan alleen het MKB; onze dag is gericht op álle ondernemers in de regio. Tijdens de Dag van de Ondernemer zetten wij u graag in het zonnetje. Want dat heeft u verdiend! Met uw ondernemerschap levert u namelijk een positieve bijdrage aan de arbeidsmarkt en werkgelegenheid in de regio Helmond-De Peel.

Lees meer

Ik zoek informatie over