20-11-2020 | 07:00 uur

Dag van de Ondernemer 2020

In verband met Corona kan deze dag helaas niet fysiek plaatsvinden én kunnen er geen Senzer Awards uitgereikt worden. Maar natuurlijk laten wij deze dag niet zomaar aan ons voorbij gaan! Wij hebben ervoor gekozen om alle ondernemers in onze arbeidsmarktregio Helmond-de Peel in het zonnetje zetten. Door middel van de onderstaande video, willen wij hen graag bedanken voor alle lef en doorzettingsvermogen in deze lastige tijd!

 

Klik op het onderstaande plaatje voor de bedankvideo:

thumb.png
 


Wisselmoment Senzer Awards

Op gepaste afstand brachten onze accountmanagers een bezoek aan de Senzer Award winnaars van vorig jaar: Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe uit Deurne en SolarUnie uit Gemert. De wisselbeker die zij in ontvangst hebben genomen tijdens de ‘Dag van de Ondernemer’ in 2019, is omgeruild voor een kleinere variant met een mooie gravering die zij mogen houden.
Foto's_Wisselmoment_Socials_25procent.png
 


Nieuwe kansen in 2021

Zoals algemeen directeur Marion van Limpt in de video aangeeft, brengt het komende jaar spannende, nieuwe dingen met zich mee! Wil je hierover op de hoogte blijven? Hou dan onze social media kanalen goed in de gaten!

 

DvdO_Banner_Intranetbericht(2).png