15-08-2019 | 10:27
Body tekst

Senzer zet ondernemers van arbeidsmarktregio Helmond-De Peel voor de derde keer in de schijnwerpers

Tijdens de ‘Dag van de Ondernemer’, die plaatsvindt op 15 november 2019, zet Senzer ondernemers in de schijnwerpers. En terecht, want de ondernemers zijn van groot belang voor de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel. Zij dragen namelijk positief bij aan de arbeidsmarkt en werkgelegenheid in onze regio. Op deze dag wordt ook dit jaar weer de Senzer Award uitgereikt. Deze award prijst ondernemers in de regio Helmond-De Peel die op vernieuwende wijze omgaan met werkgelegenheid en de arbeidsmarkt.

 

Ik ben erbij!

 

Aanmelden voor nominatie

Er worden twee Senzer Awards uitgereikt. Één in de categorie kleine ondernemingen (tot 50 medewerkers) en één in de categorie middelgrote tot grote ondernemingen (vanaf 50 medewerkers). De afgelopen editie van 'De dag van de Ondernemer' van 2018 mochten HEMA Deurne & Mierlo en Albert Heijn Mierlo zich de trotse winnaars van de Senzer Award noemen.

 

20181116_Senzer_Daniëlle_001_0489.jpg

 

Ben jij of ken jij een onderneming die op een innovatieve en/of andere werkwijze kijkt naar het bieden van werkgelegenheid in zijn eigen onderneming? Én vind jij dat deze onderneming de Senzer award dit jaar echt verdient? Meld die onderneming dan aan via https://www.senzer.nl/senzer-award-nominatieformulier. Ondernemingen kunnen aangemeld worden tot 15 september 2019. Een vakjury zal gaan bepalen welke vier ondernemingen worden genomineerd. Begin oktober wordt bekend gemaakt wie genomineerd is.

 

De Senzer Award winnen

Tijdens de Dag van de Ondernemer op 15 november 2019, mogen de aanwezige regionale ondernemers een stem uitbrengen op het bedrijf dat in hun ogen de Senzer Award verdient. Na een telling zullen de twee winnaars bekend worden gemaakt. Aansluitend is er een netwerkborrel voor alle aanwezigen. Wil je als ondernemer aanwezig zijn? Ga dan naar www.senzer.nl/dvdo en meld je aan!

 

20181116_Senzer_Daniëlle_003_2089.jpg

 

Initiatiefnemer Senzer

Werkbedrijf Senzer voert de Participatiewet uit voor zeven gemeentes in arbeidsmarktregio Helmond-De Peel. De missie van Senzer is om de regionale arbeidsmarkt nog meer tot bloei te laten komen door talent en arbeidsvragen van ondernemingen samen te brengen. Daarbij kijkt de organisatie op een creatieve manier naar alle (on)mogelijkheden, verbindt ze partijen en biedt ze verrassende oplossingen.

 

Wil je meer informatie over de Senzer Award en de Dag van de Ondernemer? Ga dan naar www.senzer.nl/dvdo

Afbeelding