03-10-2019 | 13:32
Body tekst

Genomineerden Senzer Award 2019 bekend

De genomineerden voor de Senzer Awards 2019 zijn bekend. De vakjury heeft in totaal vier bedrijven voor twee categorieën geselecteerd. De award prijst ondernemers in de regio Helmond-De Peel die op vernieuwende wijze omgaan met werkgelegenheid en de arbeidsmarkt. De Awards worden op 15 november uitgereikt tijdens de Dag van de Ondernemer.

 

  • De twee genomineerden in de eerste categorie ‘Kleine bedrijven (tot 50 werknemers)’ zijn SolarUnie uit Gemert en Aqua Assistance uit Helmond.
  • In de categorie ‘Middelgrote tot grote bedrijven (vanaf 50 werknemers) zijn Dorel Juvenile uit Helmond en Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe kanshebbers voor de genoemde award.

Foto_genomineerden_2019.jpg

 

 

Verrassing!

Na het juryberaad van afgelopen maandag heeft Marion van Limpt (algemeen directeur Senzer) heeft de genomineerden flink verrast! Met een boeket bloemen werd men ‘overvallen’ en persoonlijk door haar gefeliciteerd.

 

 

 

 

Dag van de Ondernemer

Benieuwd welke ondernemers de Senzer Award uitgereikt krijgen? Tijdens de Dag van de Ondernemer op 15 november 2019 presenteren de genomineerde bedrijven hun innovatie en vernieuwing op het gebied van de arbeidsmarkt en de werkgelegenheid. De aanwezigen bepalen vervolgens wie er met de felbegeerde trofee naar huis gaat.

 

Succesvol ondernemen

Tijdens de ‘Dag van de Ondernemer’ op 15 november 2019 wordt er een programma geboden, waarin ondernemers én ondernemen in de regio Helmond-De Peel in de schijnwerpers staan. Een middag waarin ontmoeten en inspireren het centrale middelpunt zijn. En dat doen we onder meer met dr. André Kuipers, astronaut & ambassadeur van de aarde. Hij is de eerste Nederlander met twee ruimtemissies op zijn naam. Zijn tweede missie is de langste Europese ruimtevlucht in de geschiedenis. André vertelt over zijn weg vol uitdagingen en opofferingen om die ene, grote droom te verwezenlijken. Eigenschappen als doorzettingsvermogen, gedrevenheid, geduld en frustratietolerantie zijn onmisbaar, maar ook een portie geluk.

 

Wanneer en waar?

Datum:                 vrijdag 15 november 2019

Tijdstip:                van 15.00 tot 17.30 met aansluitende borrel

Locatie:                Heibloemweg 6, 5704 BS Helmond

 

Aanmelden

Wilt u hierbij aanwezig zijn als ondernemer? Meld u dan vóór 1 november a.s. aan via www.senzer.nl/dvdo. Deelname is gratis.

 

Afbeelding