14-04-2023 | 09:00
Body tekst

Heel Helmond Sport-fitnessprogramma helpt Senzer-medewerkers te gaan bewegen

Deze maand starten twaalf Senzer-medewerkers met een speciaal fitnessprogramma van een jaar. Onder professionele begeleiding volgen zij twee maal per week een op maat gemaakte training op Sportpark De Braak. Heel Helmond Sport en Senzer slaan met deze proef de handen ineen om niet-sportende Senzer-medewerkers te helpen om meer te gaan bewegen. De deelnemende Senzer-medewerkers, die gedetacheerd werken bij diverse bedrijven in de regio, hebben een contract getekend voor het Senzer-Heel Helmond Sport-fitnessprogramma 2023-2024.

 

 

Dit gebeurde tijdens een officiële bijeenkomst in het GS Staalwerken-stadion van Helmond Sport op De Braak. Als ondersteuners van dit programma hebben ook Marion van Limpt (algemeen directeur Senzer), Harrie van Dijk (wethouder Sport gemeente Helmond) en Philippe van Esch (voorzitter Helmond Sport) hun handtekening gezet. Zij wensen de deelnemers veel sportief plezier.

 

 

Philippe van Esch (voorzitter Helmond Sport), Harrie van Dijk (wethouder Sport gemeente Helmond) en Marion van Limpt (Algemeen directeur Senzer) hebben als ondersteuners van dit initiatief ook hun handtekening gezet

 

 

Samenwerking Heel Helmond Sport en Senzer

Heel Helmond Sport is een initiatief van Helmond Sport waarin de club - in samenwerking met een aantal partners, waaronder Senzer - Helmond en de regio sportiever en vitaler wil maken. De club en haar spelers zetten zich in voor maatschappelijke en sportieve projecten in en om de stad. Dit vanuit de visie dat sport zorgt voor discipline, vertrouwen en respect en het mensen leert te incasseren, keuzes te maken en samen te werken. Essentiële vaardigheden die bijdragen aan de zelfredzaamheid van mensen. Streven is dan ook om de inwoners van de regio via het initiatief in beweging te krijgen en te motiveren ook in beweging te blijven.

Senzer heeft als ambitie om zijn medewerkers te ondersteunen bij het fit worden of het fit blijven. Er zijn diverse regelingen en initiatieven die zorgen voor een veerkrachtige organisatie met vitale medewerkers. Dit fitnessprogramma is een van die activiteiten die vooralsnog als proef gestart is. Aan het einde van het trainingsjaar wordt de proef geëvalueerd en wordt gekeken of het breder aangeboden gaat worden in de Senzer-organisatie. 

Afbeelding
De deelnemers van het fitnessprogramma Senzer-Heel Helmond Sport in het Helmond Sport-stadion