08-06-2023 | 14:50
Body tekst

Lindestraat maakt ambities waar

“We zien kansen en creëren mogelijkheden”

 

Senzer en ORO kennen elkaar en werken regelmatig samen. Neem bijvoorbeeld de locatie aan de Lindestraat in Asten, met wijkgerichte plannen. Speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking is hier ruimte voor activiteiten. Ook kunnen ze hier eenvoudig betaald productiewerk doen onder begeleiding van Senzer. Een unieke combinatie die na zeven jaar alle ambities heeft waargemaakt.

ORO medewerker

 

 

Top

Bij de start waren er direct enthousiaste geluiden. Maar ook uitdagingen. Hoe zou de samenwerking gaan tussen ORO en Senzer? En komt dat wijkgerichte werken wel van de grond in Asten? Ellen Luijten en Nanda Thoer, van ORO, steken hun enthousiasme niet onder stoelen of banken. “Het is nog mooier geworden dan we dachten. De samenwerking met Senzer is top. We voelen ons een team en dat geldt ook voor de mensen die in de productie werken.”

 

Betaald werk

“Of je nou bij Senzer werkt of bij de dagbesteding, we horen bij elkaar en zo voelt iedereen dat ook. En extra mooi is dat mensen van ORO zich dóórontwikkelen naar betaald werk bij Senzer en dat ook de omgekeerde weg wordt bewandeld. Ja, de Lindestraat bruist!”

Afbeelding