15-12-2023 | 14:50
Body tekst

Met een praktijkverklaring
tel je mee

Ze hebben er flink aan moeten trekken. Maar toen hadden ze ook wat: een praktijkverklaring ROC op mbo-niveau voor de opleiding Assistent Horeca, voeding of voedingsindustrie. Cheyenne van de Nieuwenhof en René Daans zijn de trotse bezitters van deze verklaring. Met zulke papieren kunnen ze op volle kracht vooruit.


 

Rene en Cheyenne met het behaalde Praktijkverklaring


 

 

Waardevol 

Een praktijkverklaring ROC is een belangrijk document. Het is een soort deeldiploma. Zo hebben René en Cheyenne een deel van hun beroepsopleiding gevolgd. En ook daar kun je verder mee komen, als opstapje naar beter.
 
 

Ontwikkeling

Cheyenne en René hebben zich goed ontwikkeld. Persoonlijke doelen? Willen is kunnen en alle doelen zijn binnengetikt. Tijdens hun opleiding hebben ze een steuntje in de rug gehad van Annemiek van Rijt en Paul van den Heuvel, beiden van Senzer, en van Norbert Sleutjes van ROC Ter Aa. Zij zijn zeer te spreken. “Cheyenne en René zijn echt gegroeid!”
 

 

Werk

René en Cheyenne hebben trek in de toekomst. En werkgevers hebben trek in medewerkers met een praktijkverklaring. René en Cheyenne hebben allebei een nieuwe baan. Met een praktijkverklaring tel je mee!

 

 


Ook interesse om een opleiding te volgen of een praktijkverklaring te halen?
 

Vraag je contactpersoon bij Senzer naar de mogelijkheden.
 

 

Afbeelding