20-12-2021 | 14:55
Body tekst

Stan ziet talent

“Tzorg staat voor thuiszorg. Wij bieden huishoudelijke ondersteuning aan cliënten en maken het voor hen zo aangenaam mogelijk: in hun eigen huis, in hun eigen buurt. Werken bij Tzorg is zoveel meer dan een doekje over de tafel of stofzuigen. Wij werken met persoonlijke aandacht en met een glimlach.”

 

Top

“Van June van de Boogaard kan ik alleen maar zeggen dat ze een topper is. Ze is sociaal, heeft een hart voor mensen en biedt een luisterend oor. Zij voelt zich betrokken, is zelfstandig en neemt verantwoordelijkheid.”

 

Blij

“Via Senzer zijn we met June in contact gekomen. De thuiszorg was nieuw voor haar. Die uitdaging heeft ze prima opgepikt. Ze draait goed mee en cliënten zijn blij met haar.”

 

 

 

 June grijpt kansen 

Voor June was het een hele omschakeling. Eerst werkte ze bij de Primark. Daarna zat ze in de ww. En via re-integratie is ze bij Tzorg terechtgekomen. “Ik ben representatief en bij Senzer prezen ze mijn stiptheid. En omdat ik enkele uren per week wilde werken, is de thuiszorg voor mij een goede optie.”

 

Waardering

“Ik werk nu drie maanden bij Tzorg als huishoudelijke hulp en bouw langzaam mijn uren op. Op vrijdagmorgen help ik een cliënt die kortademig is. Ik heb oog voor detail en schoon is ook echt schoon. Maar wat mij de meeste voldoening geeft is de waardering. En de gezelligheid.”

 

Tevreden

“Ik ben blij met mijn nieuwe werk: met mijn team, mijn collega’s en mijn cliënt. En zij zijn blij met mij!”

 

 

 

Afbeelding