22-01-2020 | 09:13 uur

Kom naar het vrijwilligersevent in hartje Deurne!

Op zaterdag 1 februari organiseren de Zorgboog, ORO, Senzer, LEEF, LEVgroep, MEE, Deurnevoorelkaar, gemeente Deurne gezamenlijk een vrijwilligersevent. Dat doen zij als waardering voor alle vrijwilligers die actief zijn binnen de gemeente Deurne. Ook is dit event dé mogelijkheid voor belangstellenden om meer te weten te komen over vrijwilligerswerk.

Het belooft een leuke en informatieve middag te worden waarin zowel zorg, welzijn, cultuur en sport vertegenwoordigd zijn. Er worden 12 workshops gegeven en er zijn meer dan 16 organisaties aanwezig om huidige vrijwilligers te bedanken en belangstellenden te informeren en enthousiast te maken voor vrijwilligerswerk.

Vrijwilligerswerk is belangrijk voor onze samenleving

Vrijwilligerswerk is voor iedereen, voor jong en oud. Iedereen heeft een talent en kan iets voor een ander betekenen. Zonder vrijwilligers zouden verenigingen en maatschappelijke organisaties niet kunnen bestaan.

Actief meedoen

Vrijwilligerswerk is een mooie manier om actief mee te doen aan de samenleving en jezelf te ontwikkelen. Iets voor of met anderen doen is leuk, leerzaam én zinvol. Bovendien kan vrijwilligerswerk een opstapje zijn naar betaald werk.

Organisatie

De samenwerkende organisaties vinden het van belang om vrijwilligers te bedanken. Daarnaast willen zij laten zien hoe mooi vrijwilligerswerk is, wat het je persoonlijk op kan leveren.

Wat is er te doen?

Er zijn leuke en informatieve workshops, een rondleiding door het gemeentehuis, een informatiemarkt, een koffie-hoek met gebak, een optreden van de ‘Korte Rockband’ van ORO en verrassingen zoals een goodiebag (op=op) en een loterij.

Vrijwilligers en belangstellenden zijn van harte welkom!

Datum:     zaterdag 1 februari 2020

Tijd:         vanaf 13.30 tot 16.00 uur

Locatie:    gemeentehuis, Markt 1 Deurne

Meer weten?

Kijk op www.Deurnevoorelkaar.nl of neem contact op met Petra.mennes@levgroep.nl T: 0493 – 35 25 00.
 

Download hier de flyer

A3_Vrijwilligers Event.jpg

Afbeelding