Werk

Je wilt graag aan de slag. Het liefst in een baan die past bij jouw kwaliteiten en ervaring. Misschien lukt het je niet om zelf iets te vinden.

 

Senzer vindt dat iedereen de kans moet krijgen mee te doen op de arbeidsmarkt. Jong, oud, met of zonder werkervaring of arbeidsbeperking. Wij begeleiden je bij het vinden van (ander) werk. Een reguliere baan, een leerwerkplek, vrijwilligerswerk. Er zijn volop mogelijkheden. Wil jij weten hoe wij jou hierbij kunnen helpen, bel dan geheel vrijblijvend met 0492 58 24 44.

 

Actief meedoen

Natuurlijk is het ook goed om zelf actief mee te denken en te werken. Wij helpen je op weg, maar je moet zelf de stappen zetten. Elke stap, groot of klein, is er een richting jouw baan!

 

Heb je een arbeidsbeperking?

Ook met een arbeidsbeperking kun je aan het werk. Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden. We hebben contacten met een groot aantal bedrijven in de regio. Dit vergroot jouw kansen op werk.

 

Arbeidsmatige activiteiten?

Als blijkt dat je wat meer begeleiding nodig hebt, dan gaan we voor jou op zoek naar een werkplek waar je arbeidsmatige activiteiten kunt uitvoeren.

 

Kun je geen betaald werk doen?

Ontvang je een bijstandsuitkering en hebben we vastgesteld dat je geen betaald werk kunt doen? Dan kan het zijn dat we een tegenprestatie van je verwachten. Wij helpen je hierbij.